kubilay öðretmenin ruhu þad olsun.hatýrlatma ve açýklamalar için sonsuz teþekkürler.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
kubilay öðretmenin ruhu þad olsun.hatýrlatma ve açýklamalar için sonsuz teþekkürler.
LEBEN ?
osman kardeþ dini bütün biri olarak bu dualarýný þimdikilerin yaptýðý adaletsizlikler içinde ediyorsan senin dualarýnla dua ediyor olaçaðým inan birde menemen olaylarýndan sonra midill adasýna ingiliz gemileriyle kaçanlarý bilen var mý?ingilizler esrarkeþleri götürmüþ olamazlar diye düþünüyorum birde müslüm gündüz gecen tvlerde acýklama yaptý CUMHURÝYET bitti diye bu acýklamayý asker için yapmýþdýr herhalde birde bu zamana kadar neden o adamýda ergenekoncu diye içeri almadýlar acaba icimden bazý þeylere gülmek geliyor ama terbiyem müsade etmiyor selametle
þu hikayeyelere yalanlara bakýn nerde bir olay olsa hemen islama laf çamur atýn tutmassa izi kalsýn tüm menemene ceza haritadan silin allah akýl fikir versin çeþitli yerlerden nakþibendi seyhleri getirin asýn nakþi seyhi sorgu srasýnda rahmet eder oðlu yerine asýlýr þu kafaya bakýn þu çürük düþüncelere bakýn
Yok oluþtan bir varoluþ yaratýlýyor onu yazan yok ül***i kurturanlara minnet borçluyuz ruhlarý cennet olsun ALLAH TÜRKLERÝ KORUSUN
Menemen olayý , zengin yahudilerin parayla tuttuklarý 6-7 kiþinin çýkardýðý rezalet sonucu plana uygun olarak olayla alakasý olmayan birinin kafasýnýn kesilmesi ile sonuçlanan ve de bunun sonucunda tüm faturanýn islama kesilmesi ile sonuçlanan bir baþarýlý senaryodur.Olayýn her yýl dönümünde islama hakaretler yaðdýrýlmasý.hatta bu hakaretleri yapanlarýn en önünde bu iþin mimarlarýnýn olmasý manidardýr.Zengin yahudiler tüm dünyaya hükmetmektedirler.Yahudilerin bir kehaneti vardýr :Ýsrailin sonu müslüman Türkler tarafýndan olacaktýr.Hatta kuran da da geçer bu. O yüzden Türklerle uðraþacaklardýr. Arkadaþým bu yazdýðým doðrudur.Yazdýklarýmý senin akýl süzgecine býrakýyorum....
arkadaþým,yahudiler kimseyi sevmez buna bizde dahil.þimdi Kur'an (a.s) da yazýyor diyorsun tam açarsan memnun olurum.F.Sultan Mehmet Han bunu bilmiyormuydu.ispanyanýn elinden yahudileri gemilerle kurtarýp istanbul a getirtmiþtir.yani safarad yahudileri.hem günümüzde yahudiler can simidi.siyasette her þeyinlle tabi ol sonrada millete oynayýnca bana bkýn haa.. one minute haa. deyip tavþana kaç tazýya tut misali içide dýþýda memnun et.
menemen olayý müslümanlarý cezalandýrmak isteyen zihniyetin provokasyonudur er yada geç gerçekler ortaya çýkacaktýr.derin yapýnýn tezgahlarý buðünde devam ediyor.uyanýk olalým..
Kubilay'da müslümandý,Atatürk'de,kurtuluþ savaþýný baþlatýp cumhuriyeti kuranlarda. Böyle bir vahþeti hatýrlamak ve kýnamak bir müslümanlýk görevidir ve bazý arkadaþlarýn bunu üzerlerine alýp saldýrý olarak görmelerini doðru bulmuyorum. Bende müslümaným,Atatürkçüyüm. Atatürk diyanet iþleri kurumunu kuranlardandýr. Ayrýca islam ve siyasi islam birbilerinden çok farkldýr. Biri anlaþýlýr ve yaþanýr,kalptendir,insanýn içerisindedir. Diðeri ise sadece þekilsel ve gelenekselleþtirilmiþ,ekonomik siyasi amaçlar taþýyan,amaç olmaktan çýkmýþ araç yapýlmýþtýr.
doðru söylüyorsun... kubilay müslümandý. vahþice þehit edildi. edenleri ve edenleri tutanlarý lanetliyorum. bunun yanýnda iskilipli atýf efendi de müslümandý. haksýz yere asýldý. þehid edildi. bu istiklal mahkemeleri tarafýndan kasýtlý bir þekilde yapýldý. atýf hoca gibi nice zevat sallandýrýldý. bu mahkemeleri, baþkanlarýný, mahkemeyi kuranlarý da lanetlemek lazým deðilmi? her yýl menemeni hatýrlatanlardan allah razý olsun. ama atýf hocayý ve diðerlerini hatýrlatmamalarý çok manidar gelmeye baþladý...
selametle
hocam iyi de bukadar tertib düzen hep yahudinin iþi ingiliz gemileriyle yunan adalarýna sýðýnanlar da yahudi ozaman vay o hocalarýn hocalýklarýna desenize bir de onlardan bahsetsenize kim bunlar þimdiki tohumlarý kimler???þimdi ne yaparlar?hangi mevki ve makamdalar???þimdi neyin intikamýný almaktalar????
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri