Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Vodafone Gizli Numaraya Kapalı Servisi Çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cep Telefonunuzun mesaj bölümüne SIFRE yazıp 7048'e göndererek, yada 7048'i arayarak şifresi olmayan arkadaşlar öncelikle şifre alıp daha sonra vadofone sayfasına girip cep telefon numarasını -0- koymada örnek 54x xxx xxxx şeklinde yazarak ve sms yoluyla gelen şifresini yazarak oradan servis işlemleri -servis tercihleri ve en altta vadofone gizli numarayı kapa değiştir diyorsunuz (E) aktif olacak saygı ve sevgilerimle herkesin bayramı mübarek olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Leader Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cep Telefonunuzun mesaj bölümüne SIFRE yazıp 7048'e göndererek, yada 7048'i arayarak şifresi olmayan arkadaşlar öncelikle şifre alıp daha sonra vadofone sayfasına girip cep telefon numarasını -0- koymada örnek 54x xxx xxxx şeklinde yazarak ve sms yoluyla gelen şifresini yazarak oradan servis işlemleri -servis tercihleri ve en altta vadofone gizli numarayı kapa değiştir diyorsunuz (E) aktif olacak saygı ve sevgilerimle herkesin bayramı mübarek olsun
    :45: :45:
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeni Vodafone Gizli Numaraya Kapalı Servisi 13.12.2007 tarihinde canlıya alınacaktır.

Müşterilerimiz, Vodafone Gizli Numaraya Kapalı servisine abone olmak koşuluyla kendilerine gizlenmiş numaralardan gelen aramaları kısıtlayabileceklerdir.

Gizli Numaraya Kapalı servisine abonelik ücretsiz olacaktır ve tüm faturalı, önödemeli, bireysel ve kurumsal aboneler bu servisi kullanabileceklerdir.

İŞLEM YAPILAN KANALLAR

- Müşteri Hizmetleri
    shoplar
    - SMS kanalları
    ile abone olup iptal ettirebileceklerdir.
    SMS İle Servis açılımı:

Servisi açmak için; SMS metnine “GIZLINUMARAYAKAPALI AC“ yazılarak 7048’ gönderilir.
    Servisi kapatmak için; “GIZLINUMARAYAKAPALI KAPAT” yazılarak 7048’ gönderilir.
    SaygıLarımızLa Vodafone Satış Noktası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgiicin teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet yaptım arkadaşlar teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hemen kapattım..çok güzel bir uygulama...
    ultrAslan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende ilk yapanlardım. siteden üyelik bölümünden yapabilirsiniz. Turkcell gibi kısa yol yapılsa daha iyi olur bence...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ocak 2008 filan değil şimdi yaptım.gizli numaradan aranmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TeŞekkÜrler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için teşekkürler...

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri