Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Kimaramýþcell artýk ucretsiz..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon14 Kimaramýþcell artýk ucretsiz..

Kimaramýþ servisini kullanmak için herhangi bir yönlendirme yapmanýza gerek yoktur. Telefonunuz kapalý ya da ulaþýlmaz olduðunda Kimaramýþ otomatik olarak devreye girer böylece sizi arayanlarýn bilgisi ve sesli mesaj bilgilendirmesi telefonunuz ulaþýlýr duruma geldiði zaman ücretsiz olarak telefonunuza iletilir.
    Býrakýlan sesli mesajlarýnýzý 7565’i arayarak ücretsiz dinleyebilir, mesajlarý dinledikten sonra 1’e basarak kendi tarifeniz üzerinden size mesaj býrakan kiþiyi arayabilirsiniz

Ücretlendirme

Telefonunuz kapalý veya ulaþýlamaz olduðu durumlarda gönderilen arama detayý bilgisini ve sesli mesaj býrakýldýðý bilgisini içeren mesajlar ücretsizdir.
    7565’i arayarak sesli mesajlarýnýzý dinlemek ücretsizdir.
    Sadece telefonunuz açýkken yaptýðýnýz yönlendirmelerde gönderilen arama detay bilgisini içeren her mesaj 1 kýsa mesaj/2kontör olarak ücretlendirilir.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hmm ataklar devam edýyo rekabet ýyýce yukselýyo mýlletýn ýsýne geldýgý ýcýn ýyý :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Güzel bu olay çok iyi oldu telsimde bedavaydý türkcell de doðrusunu buldu demekki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

+905397571027 Bu numaraya yonleniyor arayýnca telsim gibi sinyal sesinden sonra mesaj býrakabilirsiniz diyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    +905397571027 Bu numaraya yonleniyor arayýnca telsim gibi sinyal sesinden sonra mesaj býrakabilirsiniz diyor
    ben telefonu denemek amaçlý kapattým fakat yönlendire yok
    baþka telefondan aradým eskisi gibi aradýðýnýz kiþiye ulaþýlamýyor diyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben telefonu denemek amaçlý kapattým fakat yönlendire yok
    baþka telefondan aradým eskisi gibi aradýðýnýz kiþiye ulaþýlamýyor diyor
    Benimkinde sinyal sesinden sonra diyor ama bu servis daha deneme asamasýnda sanýrým bekleyecez bana kim aramýþ cell numaralarý geliyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inþallah bir hafta sonra ücretlendirmezler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu iyi haber

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben müþteri hizmetlerini aradým bazý numaralar kaydedilmiþ bazý numaralar kaydedilmemiþ benim numarada kaydedilmemiþ kiþiler arasýnda imiþ
    ben ne zamnan benþmdenumaram bu sistem dahil edilir dedim fakat bana bir cevap veremiyorlar ben vodafone'nin gözünü seveyim bu arayanlar mesajý bana yýllardýr zaten ücretsiz geliyor

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri