Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, ayrýlacaðý iddialarýna noktayý koydu.
Turkcell Süper Lig'in ilk yarý son maçýnda Gençlerbirliði Oftaþ deplasmanýnda takýmýn baþýnda çýkamayan Karl-Heinz Feldkamp, "Her insan gibi ben de soðuk algýnlýðý nedeniyle gribe yakalandým. Galatasaray taraftarý endiþelenmesin. 1 ya da 2 Ocak'ta Ýstanbul'dayým. Ýlk yarýdaki tempoyu daha da artýrarak hedeflerimize ulaþacaðýz." dedi.
Almanya'da Essen'deki evinde dinlenmekte olan Feldkamp, Cihan muhabirine telefonla yaptýðý açýklamada, Süper Lig'de Sivasspor'u yendikleri maçta þiddetli soðuk nedeniyle soðuk algýnlýðý geçirdiðini belirterek, "Gribal enfeksiyon geçirdiðim günlerde Adnan Polat hep yanýmda idi. Kulüp doktoru gerekli ilaçlarý verdi. Ankara'ya gitsem takýmýn baþýnda maça çýkmalý idim, bunu yapamayacaðým için Ankara'ya gitmedim. Buna hem kulüp doktorumuz hem de baþta Adnan Polat olmak üzere yönetimimiz izin vermedi. Almanya'ya rahat bir uçak yolculuðu yaptým. Uçaktan indikten sonra da sýcak bir ortamda evime ulaþtým. Þuan dinleniyorum. Vücudum da soðuk algýnlýðýndan süratle kurtuluyor. Kimse endiþelenmesin. Galatasaray'da yapacak daha çok iþimiz var. Bazýlarýnýn dediði gibi Galatasaray'dan ve Türkiye'den kaçmýþ deðilim." diye konuþtu.
Türkiye'de Galatasaray'da çalýþmaktan son derece mutlu olduðunu söyleyen Feldkamp, "Ben ve eþim Ýstanbul'da mutluyuz. Ýþimi seviyorum. Lig ve Avrupa'da hedeflere ulaþmak için daha çok çalýþacaðýz. Gribal enfeksiyonum dýþýnda her hangi bir saðlýk problemim yok. Ligin ikinci yarýsýna daha saðlýklý ve dinç olarak döneceðim." dedi.
Feldkamp, Türkiye'de gazetelerin yazdýðý gibi Galatasaray'dan ayrýlmak gibi bir düþüncesinin olmadýðýný, yönetimle arasýnda da hiç bir problem bulunmadýðýný sözlerine ekledi.
Kaynak:Cihan haber

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri