Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Kalli noktayý koydu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Kalli noktayý koydu

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, ayrýlacaðý iddialarýna noktayý koydu.
    Turkcell Süper Lig'in ilk yarý son maçýnda Gençlerbirliði Oftaþ deplasmanýnda takýmýn baþýnda çýkamayan Karl-Heinz Feldkamp, "Her insan gibi ben de soðuk algýnlýðý nedeniyle gribe yakalandým. Galatasaray taraftarý endiþelenmesin. 1 ya da 2 Ocak'ta Ýstanbul'dayým. Ýlk yarýdaki tempoyu daha da artýrarak hedeflerimize ulaþacaðýz." dedi.

Almanya'da Essen'deki evinde dinlenmekte olan Feldkamp, Cihan muhabirine telefonla yaptýðý açýklamada, Süper Lig'de Sivasspor'u yendikleri maçta þiddetli soðuk nedeniyle soðuk algýnlýðý geçirdiðini belirterek, "Gribal enfeksiyon geçirdiðim günlerde Adnan Polat hep yanýmda idi. Kulüp doktoru gerekli ilaçlarý verdi. Ankara'ya gitsem takýmýn baþýnda maça çýkmalý idim, bunu yapamayacaðým için Ankara'ya gitmedim. Buna hem kulüp doktorumuz hem de baþta Adnan Polat olmak üzere yönetimimiz izin vermedi. Almanya'ya rahat bir uçak yolculuðu yaptým. Uçaktan indikten sonra da sýcak bir ortamda evime ulaþtým. Þuan dinleniyorum. Vücudum da soðuk algýnlýðýndan süratle kurtuluyor. Kimse endiþelenmesin. Galatasaray'da yapacak daha çok iþimiz var. Bazýlarýnýn dediði gibi Galatasaray'dan ve Türkiye'den kaçmýþ deðilim." diye konuþtu.

Türkiye'de Galatasaray'da çalýþmaktan son derece mutlu olduðunu söyleyen Feldkamp, "Ben ve eþim Ýstanbul'da mutluyuz. Ýþimi seviyorum. Lig ve Avrupa'da hedeflere ulaþmak için daha çok çalýþacaðýz. Gribal enfeksiyonum dýþýnda her hangi bir saðlýk problemim yok. Ligin ikinci yarýsýna daha saðlýklý ve dinç olarak döneceðim." dedi.

Feldkamp, Türkiye'de gazetelerin yazdýðý gibi Galatasaray'dan ayrýlmak gibi bir düþüncesinin olmadýðýný, yönetimle arasýnda da hiç bir problem bulunmadýðýný sözlerine ekledi.

Kaynak:Cihan haber

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence Feldkamp bidaha gelmeyecektir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla kalli nin disiplinini takdir eden birisiyim...ancak türkiyede futbolcuya dayalý sistem var olduðu için ve gelen yabancý futbolcularda bu sisteme uygun yabancýlar olduklarý için sýkýyý gören kaçýyo...beþiktaþ maçý öncesi kadro dýþý kaldýðýndan bu yana lincoln diye birini sahada göreniniz varsa beri gelsin...lincoln g.sarayýn en ihtiyaç duyduðu adam ama kallinin verdiði cezayý kendine yediremediði için kalli idaresinde bi daha o adamý oynatamazsýnýz...hasan þaþ deseniz g.saray dan ayrýlmayý kafaya koymuþ...yönetim ya o iki oyuncunun kellesini alýp isyaný bastýracak,yada kallinin kellesini alýp futbolcuya dayalý düzenin üzerine saðlam bir tuðla daha koymuþ olacak...çünkü bu iki karadan biri verilmezse iddia ediyorum g.saray uefa kupasýna bile zor gider...çünkü virüs bulaþtý o takýmýn içine...virüs temizliðide yumuþak geçiþle yapýlmaz...yumuþak geçiþler virüslere direnç kazandýrýr ve temizlenmesi daha zorlaþýr...acil radikal bir operasyon gerekli g.saraya...öte yandan kallinin teknik ve taktik bilgisini tartýþabiliriz...doðrudur yanlýþtýr,günceldir,çað dýþýdýr, bunlar ayrý hikaye...önce bu problem çözülmeli...yoksa kallinin kendi insiyatifiyle gelip gelmemeside sorunu çözmez...yönetim çýkýp diyecekki 'kalli geliyor,beðenmeyen gidiyor...yada kalli ile iþimiz bitti yeni birini arýyoruz'...bunlarý yönetim söylemezse g.sarayýn durumu kötü arkadaþlar...selametle...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inþallah gidiþi olurda dönüþü olmaz bizi rezil ettiði yeter artýk ben galatasarayýn oynadýðý futboldan utanýyorum.Ne kalli ne polat ne canaydýn galatasarayý bu hale düþürmeye kimsenin hakký yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý alperen Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    inþallah gidiþi olurda dönüþü olmaz bizi rezil ettiði yeter artýk ben galatasarayýn oynadýðý futboldan utanýyorum.Ne kalli ne polat ne canaydýn galatasarayý bu hale düþürmeye kimsenin hakký yok

sana tamamýyla katýlýyorum arkadaþým aðzýna saðlýk uyanýk bir cimbomlusun tebrik ederim maç seyretmek azap gibi gelmeye baþladý valla son 4 senedir:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla çok doðru arkadaþlar ben de son 4 senedir maç seyretmiyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilk haftalar cok begeniyordum kalliyi ve takimi ama simdi tat yok oyunda.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri