3.1.2008 tarihi itibariyle d.t üyeliğimi bende iptal ettirdim nedeni yeni üyelere kampanya eskilere zamlı tarife
3.1.2008 tarihi itibariyle d.t üyeliğimi bende iptal ettirdim nedeni yeni üyelere kampanya eskilere zamlı tarife
unutmayın arkadas dsmart bugun dtnin ilk açıldığı yılldan daha fazla seçenek var dt ile dsmartı karsılastırmak haksız zaman gostercek tcm cınemaxlar gelirse dt ozama biter çunku bu kanallar rtukmutuk dınlemez adam gibi sansursuz yayın yapar ben dtnın yerınde olsam rtuk olayını çözmeye bakardımbendede sadee dsmart var dsmartı olanlar braz dayanın 1-2 ay sonra dsmart baya buyuyecek ama unutmaynki bu yayınar bdava olmıycaktır
bendede d-smart ve digiturk var d smarta pek bakmıyorum mactan maca ama digiturke bakıyorum sebeb lig tv ama d-smart lige el attıgında cihazların yerlerini degistiricem
Uydu varken dt e para verilmez. Ama bilmeyenler için başka
Bende dt üyesiyim. Aynı pakete uyelığimiz olduğu halde,arada 7-8 ytl lik fiyat fark olması beni son derece rahatsız ediyor.
Yani kısacası müşteri hizmetlerini arayıp az bağırıp çağırdın mı fıyat inidirimi yapıyorlar sade vatandaş. aynı pakete fazla ödüyor.
Örneğin ben lig tv üyesiyim.. türksat üzeri;39.5 aylık ödüyorum.
bu pakete 33.5 ödeyen var.
eski aboneleri çantada keklik olarak görüyorlar demek ki yazılardan anlaşılan bu, o zaman arkadaşlar sizde mail atın ya da arayın söyleyin üyelik iptali yapacağız diye bakın hemen ne teklifler edecekler size kesin
çünkü benim vardı daha önce dt aboneliğim kapatıcam dedim zırt pırt arayıp sebebini soruyorlar değişik teklifler sunuyorlar vazgeçmesin diye sizde yapın bunmu kesin sonuç alırsınız
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri