hemen ileteyim ccam kurmak için yardım istedimmm ama bir türlü cvp alamadım arkadaşım sırunum buuuu teşekkürler....
hemen ileteyim ccam kurmak için yardım istedimmm ama bir türlü cvp alamadım arkadaşım sırunum buuuu teşekkürler....
dosya inmiyor neden silinmiş dosya deniyor
üstadım ağzına sağlık herşeyi öyle güzel anlatmışsınki.teşekkür ederim.
üstadım birde bende çift çanak var.dörtlü disecq ile kullanıyorum.dreambox ta birinci çanak türksat ikincisi hispasat ayarlı.türksatta hiç sorun yok.ama nedense hispasat uydusunu bir türlü taratamıyorum.eski fta cihazımda hispasatta hiçbir sorun yok sinyal kaliteside iyi.acaba bu sorunu disecq ten yaparmı.dreambox için yeni disecqmi almam gerekiyor.bana bir yardımcı oluverirseniz memnun kalırım.
once hangi imgeyi kulanıyorsun.. gemini 4.10 yanda başka bir imge ben sana geminide anlatayım nasıl cam kuracagını mavi tuş addnos dowland masger ve cams bölümüne gel ordan hangi camı indireceksen onu cihazına indir ve tekrar mavi tuşla blue panele gelerek indirdigin camı aktif et sonra her acılışta cam ayarlamamak icinde cihazı tam kapatma yöntemi ile kapat ac(engima reset) bukadar bu cihazın internete baglı oldugunu düşünerek anlatıgım yöntem eger baglı degilsen camı kendinde flashfxp ile cihaza atabilirsin daha sonra manul kurulumla kurarsın takıldıgın konu olursa yine elimden gelen yarıdmı yaparım saygılar..
arkadaşım dreambox icin yeni disecq almana gerek yok bende eski disecq mi kulanıyorum tabii seninkinde sorun yoksa.. once turksat yerine hispasatı tarat yine sonuc alamasan hazır bir setting at birde böyle dene bakalım sinyal geliyormu hazır settingte görmüş olursun eger sinyal geliyorsa canaklarında sorun yoktur bu yöntemleri bir dene.. saygılar.
eline saglik
Dosyayı yeniden upload edebilirmisiniz?Silinmiş!
Dosya silindigi icin ve foruma dosyanın asıl sahibi tarafından verilmedigi icin konun acık kalmasını dogru bulmuyorum onun icin konuyu kapatıyorum....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri