REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Özel Dreambox 500 için 4.20 bacup

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hemen ileteyim ccam kurmak için yardım istedimmm ama bir türlü cvp alamadım arkadaşım sırunum buuuu teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dosya inmiyor neden silinmiş dosya deniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım adsl olmasına gerek yok yukarıdaki verdiğin backupta zaten herşey güncel sadece bu backup dream up la yüklenecek şekilde hazırlayarak adsl kodeme gerek kalmmdan da yükleme yapılabilir yani basit bir com protu olan bir bilgisayarla dreamı güncelleyebilirsiniz.

ayrıca bizim burda üyelere verdiğimizdesteği hiç bir forumda yok. heee her zaman armut piş ağzıma düş meselesini veya yetki gibi bişilerden kastediyorsunuz bu nun burda sözü bile olmaz bu gibi düşüncelerde olan kişilere bizde gerek yok.
    üstadım ağzına sağlık herşeyi öyle güzel anlatmışsınki.teşekkür ederim.

üstadım birde bende çift çanak var.dörtlü disecq ile kullanıyorum.dreambox ta birinci çanak türksat ikincisi hispasat ayarlı.türksatta hiç sorun yok.ama nedense hispasat uydusunu bir türlü taratamıyorum.eski fta cihazımda hispasatta hiçbir sorun yok sinyal kaliteside iyi.acaba bu sorunu disecq ten yaparmı.dreambox için yeni disecqmi almam gerekiyor.bana bir yardımcı oluverirseniz memnun kalırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustimusty Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hemen ileteyim ccam kurmak için yardım istedimmm ama bir türlü cvp alamadım arkadaşım sırunum buuuu teşekkürler....
    once hangi imgeyi kulanıyorsun.. gemini 4.10 yanda başka bir imge ben sana geminide anlatayım nasıl cam kuracagını mavi tuş addnos dowland masger ve cams bölümüne gel ordan hangi camı indireceksen onu cihazına indir ve tekrar mavi tuşla blue panele gelerek indirdigin camı aktif et sonra her acılışta cam ayarlamamak icinde cihazı tam kapatma yöntemi ile kapat ac(engima reset) bukadar bu cihazın internete baglı oldugunu düşünerek anlatıgım yöntem eger baglı degilsen camı kendinde flashfxp ile cihaza atabilirsin daha sonra manul kurulumla kurarsın takıldıgın konu olursa yine elimden gelen yarıdmı yaparım saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anahtar_54 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    üstadım ağzına sağlık herşeyi öyle güzel anlatmışsınki.teşekkür ederim.

üstadım birde bende çift çanak var.dörtlü disecq ile kullanıyorum.dreambox ta birinci çanak türksat ikincisi hispasat ayarlı.türksatta hiç sorun yok.ama nedense hispasat uydusunu bir türlü taratamıyorum.eski fta cihazımda hispasatta hiçbir sorun yok sinyal kaliteside iyi.acaba bu sorunu disecq ten yaparmı.dreambox için yeni disecqmi almam gerekiyor.bana bir yardımcı oluverirseniz memnun kalırım.
    arkadaşım dreambox icin yeni disecq almana gerek yok bende eski disecq mi kulanıyorum tabii seninkinde sorun yoksa.. once turksat yerine hispasatı tarat yine sonuc alamasan hazır bir setting at birde böyle dene bakalım sinyal geliyormu hazır settingte görmüş olursun eger sinyal geliyorsa canaklarında sorun yoktur bu yöntemleri bir dene.. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline saglik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dosyayı yeniden upload edebilirmisiniz?Silinmiş!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dosya silindigi icin ve foruma dosyanın asıl sahibi tarafından verilmedigi icin konun acık kalmasını dogru bulmuyorum onun icin konuyu kapatıyorum....

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri