REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
18 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Özel Dreambox 500 için 4.20 bacup

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 Özel Dreambox 500 için 4.20 bacup

Arkadaşlar Çalışmalarım hızla devam ediyor Yakonda herşey içinde olan 4.20 bacup sizlere sunacağım buda site yönetiçilerine bir sitemim var biraz daha üyelere destek verirlerse iyi olur diğer sitelerden biraz örner alsınlarrrr....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Alın size harika bir bacup
    kayacan kardeşimiz emekleriyleee
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum saolasında.ben cihazımı dün aldım.menü dili bile türkçe değil.ingilizce ve almanca var birtek.yukarıdaki dosya benim nasıl işime yarar onu bile bilemiyorum.yardımcı olursan memnun kalırım.buarada makinamda ekstradan yüklü birşeyler yok.acemiyim.
    teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım verdiğim dosyayı FLASHWIZARd ile pc den adsl modem araçılığıyla makinana bağlan daha sonra verdiğim proğramı yükle açılabilen hepsi auto dur ayrıca dil otomatik olarak türkçe olacaktırrrr ama makinaya bağlanabilmen için cihazzının ip numarasını yaz bir yere sonra da proğramı çalıştırdıktan sonra ip yerine yaz
    kullanıcı adı root
    şifre dreambox
    kolay gelsinnn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustimusty Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım verdiğim dosyayı FLASHWIZARd ile pc den adsl modem araçılığıyla makinana bağlan daha sonra verdiğim proğramı yükle açılabilen hepsi auto dur ayrıca dil otomatik olarak türkçe olacaktırrrr ama makinaya bağlanabilmen için cihazzının ip numarasını yaz bir yere sonra da proğramı çalıştırdıktan sonra ip yerine yaz
    kullanıcı adı root
    şifre dreambox
    kolay gelsinnn
    yardımların için teşekkür ederim.maalesef bende ne bilgisayar nede internet var.bu yüklemenin başka yolu yokmudur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım malesef ikiside olması gerekir yoksa yükleyemessinnnn
    pc olsaaa bileee güncel dosyalar için net mutlaka şartttt

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustimusty Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım malesef ikiside olması gerekir yoksa yükleyemessinnnn
    pc olsaaa bileee güncel dosyalar için net mutlaka şartttt

arkadaşım adsl olmasına gerek yok yukarıdaki verdiğin backupta zaten herşey güncel sadece bu backup dream up la yüklenecek şekilde hazırlayarak adsl kodeme gerek kalmmdan da yükleme yapılabilir yani basit bir com protu olan bir bilgisayarla dreamı güncelleyebilirsiniz.

ayrıca bizim burda üyelere verdiğimizdesteği hiç bir forumda yok. heee her zaman armut piş ağzıma düş meselesini veya yetki gibi bişilerden kastediyorsunuz bu nun burda sözü bile olmaz bu gibi düşüncelerde olan kişilere bizde gerek yok.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Çalışmalarım hızla devam ediyor Yakonda herşey içinde olan 4.20 bacup sizlere sunacağım buda site yönetiçilerine bir sitemim var biraz daha üyelere destek verirlerse iyi olur diğer sitelerden biraz örner alsınlarrrr....
    dostum hangi noktalarda destek almak istiyorsun forumuzda gercekten degerli uyducu arkadaşlar var ama böyle diger yerleri ornek göstermeniz dogru degildir ozman başka sorular akla gelir saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadailar dediklerinize katılıyorum ama sorunumu yazıyorum bir türlü cvp gelmiyor bende insanlık hali tepkimi gösteriyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadailar dediklerinize katılıyorum ama sorunumu yazıyorum bir türlü cvp gelmiyor bende insanlık hali tepkimi gösteriyorum
    Arkadaşım söyle sorunu burda ben bir sorun göremedim kayacan ustanın imgesini vermişin foruma başkada bişey yok sorun yazmamışın söylersen sorunu bir bakalım neymiş sorunun...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri