Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: kke ile softcam yüklemek arasındaki fark

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kke ile softcam yüklemek arasındaki fark

Merhaba arkadaşlar.
    Benim öğrenmek istediğim konu kaon board lı cihazıma KKE yüklemek ile softcam *** dosyasını yüklemek arasında ne gibi bir fark vardır.
    tesekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hiç bi fark yok usya sadece yükleme loaderlaı farklı vede KKE+ programında keyleri düzenleyebilirsiniz direkt olarak ,softcam de ise sağ tıklayıp

düzenlemeniz lazım ,ama kke+ sadece kaon tabalı cihazlara has bi programdır bizlere özel yani onu kullanmak daha mantıklıca . Sonuçta aynı işi

görüyorlar yani.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol Çakır tesekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı airman06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sağol Çakır tesekkür ederim
    Rica ederim,iyi seyirler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanırım KKE dosyalarında DCW ***leri olmuyor o yüzden ınxtc dosyaları softcam olarak veriliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı okyanusyalı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sanırım KKE dosyalarında DCW ***leri olmuyor o yüzden ınxtc dosyaları softcam olarak veriliyor
    tüm şifreleri destekliyor fakat bazı kişiler softcama editliyor
    bazı kişiler kke dosyasına editliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam bana bı yardımcı olurmusun ben ınxtv için soft camı kurdum dosya sec dıo bu dosya ne oluyo ve nerde bulucam şimdıden teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı çanakkaleli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam bana bı yardımcı olurmusun ben ınxtv için soft camı kurdum dosya sec dıo bu dosya ne oluyo ve nerde bulucam şimdıden teşekkurler
    indirdiğin dosyanın için de softcam var onu seçeceksin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri