Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Uçaklarımız Yine K.Irak Semalarında..

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Uçaklarımız Yine K.Irak Semalarında..

    Bomba yağdırıyoruzPKK'ya operasyon aralıksız devam ediyor.. Uçaklarımız yine K.Irak semalarında..

    Terörle mücadele kapsamında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Irak sınır hattında uçak sesleri duyulmaya başlandı. Alınan bilgiye göre, keşif uçakları, sabah 10.00 ile 11.30 saatleri arasında, Çukurca ilçesindeki Irak sınırındaki Üzümlü, Uzundere, Çayırlı, Çınarlı ile Irak'ın kuzeyinde yer alan Kanimasi bölgesinde uçuş yaptı. Keşif uçaklarının uçuşunun ardından da bölgede uçak sesleri duyulmaya başlandı. Uçakların geçişinin ardından sınırın Irak kesiminde bomba sesleri duyuldu.

    Şırnak'ta da terör örgütü PKK'nın etkisiz hale getirilmesi amacıyla bölgede başlatılan operasyonlar aralıksız sürdürülüyor. Sabah saatlerinde Gabar ile Küpeli dağlarına doğru skorsky ve kobra helikopterinin uçuşları devam etti. Operasyonda arama tarama faaliyetlerinin aralıksız sürdürüldüğü, bölgede teröristlere ait çok sayıda sığınak ve yaşam malzemesinin imha edildiği bildirildi.

    Habertürk..

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Evet bu çok iyi bi haber Pkk yuvalarında avlanıyor. 300' den fazla adamları ölmüş ve haberleşme kaynaklarını çökmüş durumda.

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    ülke ekonomisine ciddi zarar versede kaçarı göçeri yok pkk bitecek inşallah
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

    http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Arkadaşlar bu konuyla ilgili haberleri mümkünse yabancı haber kanallarındanda izleyin. Çakal sürülerinin ölülerini ve yardım etmiyoruz diye yalan söyleyen Barzani alçağının yaralı teröristlere nasıl yardım ve yataklık ettiğini İtalta'nın SKY24 haber kanalında izledim bu akşam üzeri. Hemde birinci haber olarak. Bu paketeki kanallar açık.
    Haber vereyim dedim.
    Saygılar.

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    helal olsun mehmetçiğimize mehmetçiğimiz allah'ın izni ile bu köpeklerin kökünü kurutacak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •