REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Emu192 sorunu.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Emu192 sorunu.

Merhabalar bu emu192 yazılımı benim cihazımda donma yapıyor yani kanal arama kısmında kilitleniyor. Bunu çözmenin bir yolu yokmu. Yani yazılımla bilen birileri uğraşarak bu kilitlenme sorununu giderebilirlermi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımı tekrar yükleyin ,Premiere kanalında donma yapıyorsa o sorunun çözümü şu an için yok. Kanal arama kısmı için yazılımı tekrardan yükleyin cihaza reset atın emuya reset atın kanal kilidini kaldırın, sorun düzelir .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olay şöyle oluyor.
    yazılımı yüklüyorum sonra sinyal yok işareti çıkıyor. Bende uydu listesine girip disecq ayarlarını yapmak istiyorum ama uydu listesine girdiğim gibi cihazım donuyor yani kilitleniyor ekrandada hait diye bi yazı çıkıyor resetlermi atmadım emuyumu resetlemedim her şeyi yaptım. Disecq ayarlarını yaptım kanal listesi attım disecq ler doğru olmasına karşın yinede sinyal yok mesajını alıyorum ekrandan bide hait yazısı hiç gitmiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı donadotti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olay şöyle oluyor.
    yazılımı yüklüyorum sonra sinyal yok işareti çıkıyor. Bende uydu listesine girip disecq ayarlarını yapmak istiyorum ama uydu listesine girdiğim gibi cihazım donuyor yani kilitleniyor ekrandada hait diye bi yazı çıkıyor resetlermi atmadım emuyumu resetlemedim her şeyi yaptım. Disecq ayarlarını yaptım kanal listesi attım disecq ler doğru olmasına karşın yinede sinyal yok mesajını alıyorum ekrandan bide hait yazısı hiç gitmiyor.
    Yazılmı tekrardan yükleyin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri