sayın ustalarım sunny8012cı hv12c1a5 cihazıma c bort yazılımı atmak istiyorum ama bin uzantılı olmadı için atamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz saygılar kolay gelsin
sayın ustalarım sunny8012cı hv12c1a5 cihazıma c bort yazılımı atmak istiyorum ama bin uzantılı olmadı için atamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz saygılar kolay gelsin
Arkadaşım buradaki stream yazılımı atabilirsin.Şu anda cihazının orjinal yazılımı yok.Cihazına önce kuru kafa yükle sonra yazılımı atarsın.Yanlız yazılımı atmadan önce kanal listeni hemco extream stream kanal editörü ile yedekle yazılımdan sonra cihazına geri atarsın.Çünkü stream yazılımlarda auto kanal arama aktif değildir
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
--------------------------------------------------------------------------------
cihazda başka bir yazılım kaon ya da stream gibi yazılımlardan biri yüklü ise önce kup230 ile engineer modda bin uzantılı c board sunny yazılımı yükle.ardından kuru kafa yükle.....btm uzantılı c board sunny yazılımını da atm103 user ile yüklemeyi dene.sorun çıkmaz.cihazda başka bir sw(kaon ya da stream) var ise atmkup lar genelde yazılımı yüklerken sorun çıkartırlar.
ustam dediğiniz yazılımı attım ama cihazım kendi kendine açılıp kapanıyor anlamadım neden olabilir saygılar
arkadaşım sunny ler için nisan yazılımları var.ama tps leri izlemek istiyorsan güncel yazılım atmak istiyorsan 26.05.2008 c board stream yazılımları var.forumda sunny bölümüne gir yazılımlar orada var.26 mayıs stream yazılımları... yazılımlar eğer exe uzantılı ise sen önce kup 230 ile engineer modda bin uzantılı stream yazılımı yükle.ardından exe uzantılı stream yazılımını yükle...yoksa exe yazılım sorun çıkarır yükleyemezsin.
teşekkürler ustam
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri