REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
38 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Oy ver Turkcell'den 4 kontor / 1 DK Kazan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tek no gecerli
    ben birden fazla no bildirdim
    hatta birisi vodafone ve kazandınız diye telefon geldi ayrıca vodafone birde 10 ytl hediye çeki kazandınız diye sms geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ip numaranı değiştir tekrar dene olması lazım fakat başka numara ile
    alakası yok. başka numaralara ancak olur. aynı numaraya olmaz.. bir numaranın haftada 1 kere hakkı var. 7 gün sonra tekrar deneyebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telefon hattımda ne kadar numara varsa hepsine yaptım
    155 kişi var 4 konturle çarp . hesabını yapın. tam boş adam işi.. herkese benden 4 kontur haha

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben birden fazla no bildirdim
    hatta birisi vodafone ve kazandınız diye telefon geldi ayrıca vodafone birde 10 ytl hediye çeki kazandınız diye sms geldi
    Birden fazla olur ama aynı numara tekrarı olmaz ayrıca turkcell yazıyordu bende telsimde var deneyem bakam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    telefon hattımda ne kadar numara varsa hepsine yaptım
    155 kişi var 4 konturle çarp . hesabını yapın. tam boş adam işi.. herkese benden 4 kontur haha
    Evet uye olunca hemen arıyorlar hey sen falan diyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

ya benim kontür aynı kazandınız dedi nasıl oldu konuşma parasımı bu kontur sekreter geri alıyo galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yalnış iş olmasın!!
    sakata gelmeyelim!!
    Yok usta sorun olmaz.Sprite coca cola nın biliyorsun yanlış olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı engin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya benim kontür aynı kazandınız dedi nasıl oldu konuşma parasımı bu kontur sekreter geri alıyo galiba
    Kontor yarın geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşler kosavalı.saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyler orada yazdığına göre haftada 1 kez oy kullanılabiliyor 1 numaradan yani 1 hafta sonra aynı numaradan yine oy kullanılabiliyor bilginize

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri