REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
38 sonuçtan 31 ile 38 arası

Konu: Oy ver Turkcell'den 4 kontor / 1 DK Kazan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hjaftada 1 kere aynı numara ile kazanabiliyorsunuz. tekrar tekrara denesenizde ne yazıkki olmuyor. ama bir sonraki hafta tekrar denerseniz bir 4 kontur daha geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hjaftada 1 kere aynı numara ile kazanabiliyorsunuz. tekrar tekrara denesenizde ne yazıkki olmuyor. ama bir sonraki hafta tekrar denerseniz bir 4 kontur daha geliyor
    Bende deneyim hemen 4 kontor ile 40 dk konusuyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben denedim su an gelmedi oy verildi dedi sprite aramadı :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sabah 10 ve akşam 23 saatleri arasında aramalar gercekleşiyor. ve sadece gelen bu aramaya cevap verenler kazanıyor. ama mesela telefonunuz kapalı ve teleseretere bağlı isede aramayı kabul etmiş sayılıyorsunuz.

Kosovalı sanırım kampusslusun 4 kontur 40 dk aynen ;)
    Konu MUTAF tarafından (09-01-2008 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazım hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine girin oradaki resimlere oy verin 4 kontor kazanın

Ayrıca tel nonuzu verince hemen sprite telesekreteri sizi arıyor 4 kontorle herşey yapabiliriz

Bende tesaduf buldum sizle paylaşayım dedim.Kontor Kontordur demi
    millet nasıl beleşe saldırmış site cöktü bee şaka şaka:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sabah 10 ve akşam 23 saatleri arasında aramalar gercekleşiyor. ve sadece gelen bu aramaya cevap verenler kazanıyor. ama mesela telefonunuz kapalı ve teleseretere bağlı isede aramayı kabul etmiş sayılıyorsunuz.

Kosovalı sanırım kampusslusun 4 kontur 40 dk aynen ;)
    Bakalım saat 23 de deneyecem.EVET KAMPUSCELLİYİZ

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim 4 kontör hala gelmedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu kampanya biteli aylar oldu
    Konu Kapanmıştır!!!
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri