Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine girin oradaki resimlere oy verin 4 kontor kazanın Ayrıca tel nonuzu verince hemen sprite telesekreteri sizi arıyor 4 kontorle herşey yapabiliriz Bende tesaduf buldum sizle paylaşayım dedim.Kontor Kontordur demi
Tesekkurler usta ohoo ben onla şimdi konuş konuş bitiremem artarsa sizede atarım.
Daha fazla katılım daha fazla kontor kazanabilirz 4 kontor su an 0,16 ykr X 4=0,64 YKR YAPAR.Ayrıca ben ögrenci tarifesindeyim 4 kontorle 40 dk konusabilirim
Konu Simba tarafından (25-12-2007 Saat 20:44 ) değiştirilmiştir.
Tesekkurler usta
Üstad attım ama Kontur gelmedi Genede Tsk..
Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Üstad attım ama Kontur gelmedi Genede Tsk.. 72 saat içinde gelecek
Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 72 saat içinde gelecek Himmm...Tamam Tşk..Peki Bişe Daha Soracağım Bunda Sadece 1 Seferlikmi Kontur Gliyor 1 Daha Oy Kullansam Birdaha 4 Kontur Gelirmi !!!
Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Himmm...Tamam Tşk..Peki Bişe Daha Soracağım Bunda Sadece 1 Seferlikmi Kontur Gliyor 1 Daha Oy Kullansam Birdaha 4 Kontur Gelirmi !!! Hayır gelmez.Başka 1 turkcell numarasına gelir ancak
Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Himmm...Tamam Tşk..Peki Bişe Daha Soracağım Bunda Sadece 1 Seferlikmi Kontur Gliyor 1 Daha Oy Kullansam Birdaha 4 Kontur Gelirmi !!! ip numaranı değiştir tekrar dene olması lazım fakat başka numara ile
hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ip numaranı değiştir tekrar dene olması lazım fakat başka numara ile Tek no gecerli
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri