REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
38 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Oy ver Turkcell'den 4 kontor / 1 DK Kazan

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    72 saat içinde gelecek
    Himmm...Tamam Tşk..Peki Bişe Daha Soracağım Bunda Sadece 1 Seferlikmi Kontur Gliyor 1 Daha Oy Kullansam Birdaha 4 Kontur Gelirmi !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Himmm...Tamam Tşk..Peki Bişe Daha Soracağım Bunda Sadece 1 Seferlikmi Kontur Gliyor 1 Daha Oy Kullansam Birdaha 4 Kontur Gelirmi !!!
    Hayır gelmez.Başka 1 turkcell numarasına gelir ancak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ip numaranı değiştir tekrar dene olması lazım fakat başka numara ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tek no gecerli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tek no gecerli
    ben birden fazla no bildirdim
    hatta birisi vodafone ve kazandınız diye telefon geldi ayrıca vodafone birde 10 ytl hediye çeki kazandınız diye sms geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben birden fazla no bildirdim
    hatta birisi vodafone ve kazandınız diye telefon geldi ayrıca vodafone birde 10 ytl hediye çeki kazandınız diye sms geldi
    Birden fazla olur ama aynı numara tekrarı olmaz ayrıca turkcell yazıyordu bende telsimde var deneyem bakam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alakası yok. başka numaralara ancak olur. aynı numaraya olmaz.. bir numaranın haftada 1 kere hakkı var. 7 gün sonra tekrar deneyebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri