REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ben Aşçı-cemo herkese merhaba

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Ben Aşçı-cemo herkese merhaba

arkadaşlar herkese merheba sizlere yemek tarifleri hakkında bilgi verebilirim büyük bir otelde aşçı başıyım araçlar hakkında biraz bilgim var uydudan pek anlamam kısacası sezon bitti otel kapalı vaktim bol arasıra girer beraber sohbet edebiliriz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aşçı-cemo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar herkese merheba sizlere yemek tarifleri hakkında bilgi verebilirim büyük bir otelde aşçı başıyım araçlar hakkında biraz bilgim var uydudan pek anlamam kısacası sezon bitti otel kapalı vaktim bol arasıra girer beraber sohbet edebiliriz
    Hoşgeldin aşçı -cemo. Forumda iyi vakit geçireceğine emin olabilirsin. Bende yemeğe meraklıyım bazen meze türü şeyler sorabilirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hoşgeldin aşçı -cemo. Forumda iyi vakit geçireceğine emin olabilirsin. Bende yemeğe meraklıyım bazen meze türü şeyler sorabilirim.
    HERŞEYE AÇIĞIM YARDIM EDEBİLİRSEM NE MUTLU BANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aşçı-cemo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    HERŞEYE AÇIĞIM YARDIM EDEBİLİRSEM NE MUTLU BANA
    Cemo sağolda büyük harfle yazmak forum kurallarına aykırı. Bir dahaki mesajında düzeltirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aramıza hoşgeldin arkadaşım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aramıza hoş geldin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoşgeldin üstad...bugünün menüsü nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aramıza hoş geldin arkadaşim vala yemekleri severim bayada tarif alırız senden herhalde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hoşgeldiniz Aşçı başımız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aşçı -cemo Hoşgeldiniz.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri