arkadaslar elimde 3 tana suny kaon tabanli var verilen yazilimlari yukledim ne sifre bolumu aciliyor nede bagli olan 4 canagi taniyor birde premier ve digerleri acilmiyor cunku kanal kiliti aktif yapamiyoruz herkese kolay gelsin selamlar
arkadaslar elimde 3 tana suny kaon tabanli var verilen yazilimlari yukledim ne sifre bolumu aciliyor nede bagli olan 4 canagi taniyor birde premier ve digerleri acilmiyor cunku kanal kiliti aktif yapamiyoruz herkese kolay gelsin selamlar
Sarı + mavi + yeşil + menu olarak girin emu tablosu açılır. Bağlı olan çanakların diseq ayarlarını yapınız. Kanal kildinin çözümü için yazılım atmadan önce kurukafa ( bl 2.1.9.v4 ) yükleyin bu sorun çözülür.![]()
premier oto yapmıyor 16 co 91
hw 16.00.A1 için yazılım çıkmıyormu artık?
arkadaslar
Hw 16.90.81 yok mu yeni firmware?
Üstadlarım,
bu yazılımlar orjinal yazılım olduğunu belirtmişsiniz. Bu yazılımları yüklediğimiz zaman
ayarlamış olduğumuz kanal listesi değişecek mi? çünkü çoğunlukla orjinal yazılımlar,
uydu cihazını sıfırlıyor. yani kanalları yeniden taratmak istiyor. buda kanalların yerlerini
değiştiriyor. bütün kanalları tek tek sıraya koymak zorunda kalıyoruz. eğer bu yazılım
kanalların yerlerini değiştirmiyor ise atmak istiyorum. AT-7011_DCIZ HW-12.C1.A5
Saygılarımla, MURTAZ.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri