Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Mouse'um Bozuldu......

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Mouse'um Bozuldu......

Merhaba saygý deðer arkadaþlar ya kaç gündür bilgisayarýmýn mausý bozuk ne yaptýmsada yapamadým kullandýðým maus NAVÝGATÖR WÝRELESS OPTÝCAL MOUSE hani þu dýþarda besleme devresi olupta mausýn bilare kendisi kablosuz olaný televizyon resiver kumandasý test ettiðim alet üzerinde sinyal denemesi yaptým sinyal vermedi normalde eskiden sinyal veriyordu devreyi kontrol ettim lamba falan deðiþtim kablo vs olmadý acaba bu sorun neden kaynaklanýyor bilgisi olan arkadaþ yardým ederse çok sevinecem ilgi alakanýza teþekkürlerimi sunarým saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kablolu MOUSE kullan daha iyi performans alýrsýn.
    Hemde fiyatlarý daha uygun ve daha ucuz.
    Tamir olsa bile eski durumuna zor gelir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kablolu mouse daha iyi bence.elektronik arýza olabilir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya kablolu maus var bendede bayaenmiyorum ya arkadaþlar çok hafif ve kalitesiz gibime geliyor ama o bozulaný kabloluya nazaran biraz daha aðýr ve inanýn kullanýrsanýz asla vaz geçemesiniz harika biþey ya yinede saolun arkadaþlar.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tercih sizin ZEVKLER ve RENKLER TARTIÞILMAZ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mausun pillerini kontrol et,Piller bitmiþ olabilir.
    Mauslarýn tamiri ile Kimse uðraþmaz yenisi daha uçuza geliyor.Yenisi 5 Dolar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ®adakoglu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Mausun pillerini kontrol et,Piller bitmiþ olabilir.
    Mauslarýn tamiri ile Kimse uðraþmaz yenisi daha uçuza geliyor.Yenisi 5 Dolar
    Aynýsýnýn fiatýný sordum 30 milyon dediler bana neyseki sorunumu hallettim ilginize çok teþekkürler ediyorum arkadaþlar....driverleri kaldýrýp yeniden yükleme yaptýktan sonra oldu.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Aynýsýnýn fiatýný sordum 30 milyon dediler bana neyseki sorunumu hallettim ilginize çok teþekkürler ediyorum arkadaþlar....driverleri kaldýrýp yeniden yükleme yaptýktan sonra oldu.
    Sevindim ,bi daha problem çýkarmaz inþallah.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri