Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Yardým

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Yardým

Selamlar bilgisayarýmda kapanýrken ieexplorer hata veriyor sürekli þimdi sonlandýr hata mesajý çýkýyor hiç bir program çalýþýr durumda deðilken kapatýyorum yine de çýkýyor ve ENCKNO~1.exe c\windows\prefetch klasöründe bulunun bu pf tür dosyasýda hata vermekte.yardým edebilecek varsa beni yönlendirsin acaba neden hata vermekte

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bilgisayarýnýz baþlat çalýþtýra cmd yazýp ok deyiniz.
    açýlan sayfaya del *[*/s komutunu yazýnýp sisteminizdeki gereksiz dosyalar silinir.del yazdýkdan sonra bir karekter boþluk býrakýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

enckno~1 DLL baðlanma baþarýsýz Uygulama windonws kapatýldýðý için baðlantý baþarýsýz mesajý çýkýyor sürekli pc yi kapatýrken.neden kaynaklanabilir acaba bilgisi olan arkadaþlar cevaplarmýsýnýz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý o'azis Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    enckno~1 DLL baðlanma baþarýsýz Uygulama windonws kapatýldýðý için baðlantý baþarýsýz mesajý çýkýyor sürekli pc yi kapatýrken.neden kaynaklanabilir acaba bilgisi olan arkadaþlar cevaplarmýsýnýz?
    Bilgisayarýna trojen turuva atý gibi virüsler bulaþtýðý zaman yapar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anti virüs programý mevcut pc de nod32 taramada da virüs bulmuyor arkadaþým bilmiyorum valla sorun nedir iyi bi format atýlmasý þart amateþekürler bilgi paylaþtýðýnýz için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý o'azis Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    anti virüs programý mevcut pc de nod32 taramada da virüs bulmuyor arkadaþým bilmiyorum valla sorun nedir iyi bi format atýlmasý þart amateþekürler bilgi paylaþtýðýnýz için
    Bu kadar sorun için format atmayýnýz.Trojen temizleme programý ile sisteminizi temizleyiniz.Sistem geri yükleme yaparak düzeltebilirsiniz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

C\windows\prefetch dosyasý içrisindekileri silmeyi dene eðer dosya
    silinemiyor uyarýsý alýrsan CTRL ALT DELETE basarak görev yöneticisini
    aç ve hata veren programý buradan direk kapat

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sistem dosyasý olup pc yi çökertmiþ olmayayým?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sistem dosyasý olup pc yi çökertmiþ olmayayým?

sistem geri yuklemeyi dene

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sistem nasýl geri yükleniyor bilmiyorum ki benim gibi bir cahilin önüne bilgisayar vermiþler birde

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri