Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: dizüstü yardým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart dizüstü yardým

bana yardýmcý olun bir dizüstü sahibi olalým dedik format atamýyorum bu ne anlama geliyor yardýmlarýnýz için teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iþletim sistemi cdn saðlamsa önce biostan cd romu göster .
    ayrýca bazý laptoplarda format atýlmamasý için biostan boot kapalýdýr.aktif hale getirmen gerekir.
    seninki bu dedikler,me benziyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    iþletim sistemi cdn saðlamsa önce biostan cd romu göster .
    ayrýca bazý laptoplarda format atýlmamasý için biostan boot kapalýdýr.aktif hale getirmen gerekir.
    seninki bu dedikler,me benziyor

tþkr nasýl aktif hale getirebilirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bios girmek için bilgisayar açýlýrken del tuþuna bir kaç sefer basýldýðýnda bios bölümüne girersiniz.Zaten bilgisayar açýlýrken ekranda hangi tuþ ile bios girileceði yazar.Bu bölümden Boot yapmat için Cd rom öne alýnýz.Birde sisteminizde HDD disablet yani kapalý gözükküyor.Bunu Ýlgili bölümden Enablet yaný açýk yapýp sisteme kayýt yapýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ®adakoglu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bios girmek için bilgisayar açýlýrken del tuþuna bir kaç sefer basýldýðýnda bios bölümüne girersiniz.Zaten bilgisayar açýlýrken ekranda hangi tuþ ile bios girileceði yazar.Bu bölümden Boot yapmat için Cd rom öne alýnýz.Birde sisteminizde HDD disablet yani kapalý gözükküyor.Bunu Ýlgili bölümden Enablet yaný açýk yapýp sisteme kayýt yapýnýz.

cevap için teþekkürler ben buna bir arkadaþtan boot cdsiyle acýyordum fdisk filan cektim görebiliyordum hardiski þuanda göremiyorum açýlmýyor hiç biþey sadece ilk(üsteki) resimlerdeki hata veriyor ben de boot cdye acýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý lordlordleon Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cevap için teþekkürler ben buna bir arkadaþtan boot cdsiyle acýyordum fdisk filan cektim görebiliyordum hardiski þuanda göremiyorum açýlmýyor hiç biþey sadece ilk(üsteki) resimlerdeki hata veriyor ben de boot cdye acýk

Degiþik x-p cd leri ile yükleme yapmaya çalýþ.
    Biosda Hdd yi görmen gerekiyor.Bios Bölümünde Hdd ayarlarý ile ilgili baþka bölümler vardýr.Buradan Hdd yi enablet yapýnýz.Bios ayarlarýný Fabrika ayarlarýna yani resetleyebilirsiniz.Bilgisayarýnýzda Sata Hdd varsa Raid driveri yüklemeniz gerekebilir.Yeni X-P cd leri var.Cd içerisinde Raid driverleri yüklenmiþ, Bu cd lerden bulmaya çalýþýnýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adakoðlu teþekkürler her dediðini denedim bunun iþletim sistemi windows 98 fat 32ydi xp atabilmek için ntfs lazým galiba onuda yapabiliyordum denedim 10 tane cd ama olmadý þimdi biosu hep kitledi galiba anlamadým kafayý yiyecem iþlemcisi güzel olmasa sallayacam p 3 800 düþüncelerini yazdýðýn için teþekkürler tekrardan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý lordlordleon Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

bana yardýmcý olun bir dizüstü sahibi olalým dedik format atamýyorum bu ne anlama geliyor yardýmlarýnýz için teþekkürler
    benim takýldýðým yer cdyi boot olarak okutamýyorum dvdrom var ondan boot cdsi var kurtarma filan cdsi onu görüyor ama iþletim cdsini görmüyor anlayamadým
    Konu lordlordleon tarafýndan (27-12-2007 Saat 13:20 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pm cevap yoladým pm ýncele

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    pm cevap yoladým pm ýncele

gacvokem ustam yardýmlarýn için teþekkürler ben bunun hardiske baþka pcde format atýcam dvd romu deðiþtirecem bakalým sana cevap yazýcam herþey için teþekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri