arkadaşlar vodafone olanlar sizi birinin aramasını istemiyorsanız *21*04542160777# yapın sizi arayana " aradıgınız kişi şuan görüşmek istememektedir lütfen rahatsız etmeyin" desin .çok güzel bişe bence deneyin. iptal etmek için de #21# yapın.
arkadaşlar vodafone olanlar sizi birinin aramasını istemiyorsanız *21*04542160777# yapın sizi arayana " aradıgınız kişi şuan görüşmek istememektedir lütfen rahatsız etmeyin" desin .çok güzel bişe bence deneyin. iptal etmek için de #21# yapın.
dene bakalım ustam bende vodafone takılı değil şu an onun için deneme şansım olmadı daha
teşekkürler umuter
meşgul çalıyo arkadaşım bişey söylemiyor
aynı özellik turkcelde de çalışıyormuş arkadaşlar
evet yaptım şimdi turkcelde de aynı numaradan oldu ulaşılmamak istendiğinde çok güzel bir yöntem
Konu umuter tarafından (27-12-2007 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: ARD ARDA MSJ YAZMA :)))
evet arkadaşlar bende denedim ama meşgul çalıyor..
türkcell de denedim oda meşgul çalıyor..
Konu kemal1 tarafından (27-12-2007 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir.
dostum meşgul çalsın sorun değil sistem çalışıyor demek ki sadece konuşmayı kaldırmışlar sistemde çünkü bu özellik telsimden beri vardı o yüzden vodafone kaldırmıştır konuşmayı
NOKİA TELlerde ayarlar-güvenlik ayarları-arama engelleme servisi-gelen aramalar-etkin kıl deyincede olmaktadır
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri