arkadaþlar vodafone olanlar sizi birinin aramasýný istemiyorsanýz *21*04542160777# yapýn sizi arayana " aradýgýnýz kiþi þuan görüþmek istememektedir lütfen rahatsýz etmeyin" desin .çok güzel biþe bence deneyin. iptal etmek için de #21# yapýn.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar vodafone olanlar sizi birinin aramasýný istemiyorsanýz *21*04542160777# yapýn sizi arayana " aradýgýnýz kiþi þuan görüþmek istememektedir lütfen rahatsýz etmeyin" desin .çok güzel biþe bence deneyin. iptal etmek için de #21# yapýn.
dene bakalým ustam bende vodafone takýlý deðil þu an onun için deneme þansým olmadý daha
teþekkürler umuter
meþgul çalýyo arkadaþým biþey söylemiyor
ayný özellik turkcelde de çalýþýyormuþ arkadaþlar
evet yaptým þimdi turkcelde de ayný numaradan oldu ulaþýlmamak istendiðinde çok güzel bir yöntem
Konu umuter tarafýndan (27-12-2007 Saat 00:05 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ARD ARDA MSJ YAZMA :)))
evet arkadaþlar bende denedim ama meþgul çalýyor..
türkcell de denedim oda meþgul çalýyor..
Konu kemal1 tarafýndan (27-12-2007 Saat 00:08 ) deðiþtirilmiþtir.
dostum meþgul çalsýn sorun deðil sistem çalýþýyor demek ki sadece konuþmayý kaldýrmýþlar sistemde çünkü bu özellik telsimden beri vardý o yüzden vodafone kaldýrmýþtýr konuþmayý
NOKÝA TELlerde ayarlar-güvenlik ayarlarý-arama engelleme servisi-gelen aramalar-etkin kýl deyincede olmaktadýr
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri