REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Kaon Animasyonlu Cihazların ( E Seri ) Yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leventgaat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu verilen yazılımda ne gibi değişiklşkler var aydınlatırmısınız..
    Alıntı leventgaat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya bu forumda ilgilenen yokmu yazılanlar hep cevapsız kalıyor.bu yazılımın ne gibi yeniliği var bir cevap verecek yokmu.digi tv yi açıyormu yazılımı veriyorsynuz teşekkürler.değişikliklerinide yazın lütfen
    Arkadaşım orada durun , nasıl forumla ilgilenen yok yahu sizlere yazılım yetiştirmek bulmak ,editlemek için çırpınıyorum fakat nedense bunlar unutulmuş durumda !

1 gün foruma girmiyorum olay oluyor diğer görevli arkadaşların umrunda değil galiba bu bölüm ne bakan var ne ilgilenen , kelimelerinizi özenle seçmenizi tavsiye ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkurler ustam yazılımlar için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tuncay34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkurler ustam yazılımlar için
    İyi seyirler dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tesekkurler h çakır usta gayet serı acıyo kanalları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler Habib Çakır yazılımlar için. Üniversite sınavında başarılar dilerim. Umarım istediğin yeri kazanırsın. Boş vakitlerinde bizi de yazılımlardan mahrum bırakma.
    Konu HCakir tarafından (18-01-2008 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı FYAVUZ1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkürler Habib Çakır yazılımlar için. Üniversite sınavında başarılar dilerim. Umarım istediğin yeri kazanırsın. Boş vakitlerinde bizi de yazılımlardan mahrum bırakma.
    Teşekkür ederim usta temennileriniz için ,buradayız ama artık eskisi kadar online olamıyacağım o kadar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

h.çakır eline sağlık tesekkürler
    ve ben burada kullanıcılara yardımı ve emeği gecen herkese tesekkür ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımlar coktu arkadaslar yenılerını beklıyoruz

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri