Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 10/18 İlkİlk 123456789101112131415161718 SonSon
179 sonuçtan 91 ile 100 arası

Konu: ..::Supersat Forum Çayevi Açılmıştır::..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tamam ben onları uyaracam bi daha bardakları tezgaha bırakcaklar , höstttttt bi de şikayet ediyor sen çıraksn toplayacan.
    Ya usta tmm tmm ... Ama beni de düşün ya bütün herkese cay ver ver yazık deilmi bana verdiğin 3 kurus para onuda burnumusdan getırıon ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buyruuuuuunnn ......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağol koçum hadi bugünlük bu kadar yeter sen gidebilirsin ; Evdekiler meraklanır şimdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sağol koçum hadi bugünlük bu kadar yeter sen gidebilirsin ; Evdekiler meraklanır şimdi.
    Yok usta evdekilere haber verdim...Bugun sabahcıyız ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yok usta evdekilere haber verdim...Bugun sabahcıyız ...
    Aferin koçum çırağın yeri ustanın yanıdır iyice sevmeyi başladım seni. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çocuklar çok yoruluyorsanız CABBARİ'ye söyleyin yeni bi semaver,ocak vs alsın size...yetiştirmekte zorlanıyosunuz gibime geliyo...CABBARİ ağa adamdır kırmaz sizi..(Serkan Yılmaz biraz pintidir,onun için CABBARİ'ye söyleyin)...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yok usta her çeşit alet edevat vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Yok usta her çeşit alet edevat vardır.

ülen ne anlayışsız adamsın...biz CABBARİ 'yi zarara sokmaya çalışıyoz sen kalkıyon herşeyim var diyon...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ülen ne anlayışsız adamsın...biz CABBARİ 'yi zarara sokmaya çalışıyoz sen kalkıyon herşeyim var diyon...

Ahhhh yok yok onlar bizim değil komşudan ödünçaldık

Bizimde yeni bi ocağa ne kadar ihtiyacamızı var bilsen.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yettim usta ....Sanaldaki esnaflara çay dağıtırken birisinde bu çaydanlığı gördüm hmn aldım kızmassın demi usta 6 ay taksit yaptı saolsun adam

Sayfa 10/18 İlkİlk 123456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri