ülen bari pişirip öyle servis yapın ağaya...çiğ mi yesin yani adamcağız....![]()
![]()
Teşekkur: 0
ülen bari pişirip öyle servis yapın ağaya...çiğ mi yesin yani adamcağız....![]()
![]()
2008 in ilk çayları şirketten olsun Serkan usta çabuk eller çebe![]()
usta sen olayı kaçırmışsın...çayları finanse eden kişi CABBARİ...o olmasa çay falan içemezsiniz...fakat çaycı ve çırağı henüz uyanmamış heralde...onun için bekliycen biraz...belki bugün hiç açmazlar ocağı....![]()
![]()
![]()
büyük ikramiye bizim çaycılara çıktı galiba saat kaç oldu daha ocağı açmadılar yaa..![]()
eğer öyle bişey yapmışlarsa CABBARİ ne diyecek bakalım adam o kadar masraf yaptı işlerine sahip çıkmıyorlar..![]()
e zaten dün gece çırak çay ocağında rakı servisine başlamıştı...dedimki burası çay ocağımı meyhanemi...hem rakı olayları CABBARİ'ye ters...Allah'tan toparladı kendinide kaldırdı içkileri ortalıktan...esas içki olayını duyarsa CABBARİ'den çekecekleri var....![]()
![]()
![]()
![]()
usta CABBARİ de tatilde şuan bari patron gelene kadar ortalığı düzeltseler yoksa kovulacaklar..![]()
![]()
abiler benim hiç sıcak çayım olmadızaten yılbaşınıda pc başında safariyle(virüs taramayla) gecirdim bana sıcacık bir çay verebilirmisiniz
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri