Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/18 İlkİlk ... 3456789101112131415161718 SonSon
179 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: ..::Supersat Forum Çayevi Açılmıştır::..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülen bari pişirip öyle servis yapın ağaya...çiğ mi yesin yani adamcağız....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2008 in ilk çayları şirketten olsun Serkan usta çabuk eller çebe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2008 in ilk çayları şirketten olsun Serkan usta çabuk eller çebe
    usta sen olayı kaçırmışsın...çayları finanse eden kişi CABBARİ...o olmasa çay falan içemezsiniz...fakat çaycı ve çırağı henüz uyanmamış heralde...onun için bekliycen biraz...belki bugün hiç açmazlar ocağı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

büyük ikramiye bizim çaycılara çıktı galiba saat kaç oldu daha ocağı açmadılar yaa..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    büyük ikramiye bizim çaycılara çıktı galiba saat kaç oldu daha ocağı açmadılar yaa..
    yok be birader.....kuvvetle muhtemel yarım bardak içki içip sızmışlardır,daha yaşları çok küçük,hala da uyanamamışlardır....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğer öyle bişey yapmışlarsa CABBARİ ne diyecek bakalım adam o kadar masraf yaptı işlerine sahip çıkmıyorlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eğer öyle bişey yapmışlarsa CABBARİ ne diyecek bakalım adam o kadar masraf yaptı işlerine sahip çıkmıyorlar..
    e zaten dün gece çırak çay ocağında rakı servisine başlamıştı...dedimki burası çay ocağımı meyhanemi...hem rakı olayları CABBARİ'ye ters...Allah'tan toparladı kendinide kaldırdı içkileri ortalıktan...esas içki olayını duyarsa CABBARİ'den çekecekleri var....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta CABBARİ de tatilde şuan bari patron gelene kadar ortalığı düzeltseler yoksa kovulacaklar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abiler benim hiç sıcak çayım olmadı zaten yılbaşınıda pc başında safariyle(virüs taramayla) gecirdim bana sıcacık bir çay verebilirmisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abiler benim hiç sıcak çayım olmadı zaten yılbaşınıda pc başında safariyle(virüs taramayla) gecirdim bana sıcacık bir çay verebilirmisiniz
    Buyur Kardeşim ...Senin karnında açtır şimdi buyur bikaç dilimde börek war afiet olsun...

Sayfa 13/18 İlkİlk ... 3456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri