Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/18 İlkİlk ... 456789101112131415161718 SonSon
179 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: ..::Supersat Forum Çayevi Açılmıştır::..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Buyur Kardeşim ...Senin karnında açtır şimdi buyur bikaç dilimde börek war afiet olsun...
    Allah senden razı olsun beni böreğimde olmadı hiç sağol :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malesef şuan teknik bir arızadan dolayı çay veremiyoruz.. (sebep çaycılar çaycılar sızmıştır)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Malesef şuan teknik bir arızadan dolayı çay veremiyoruz.. (sebep çaycılar çaycılar sızmıştır)

Anlaşıldı sıcacık bir çay sizde vurun düşene insan kahveden mahveden söyler ya (anladımki bu hayatta ağlamazsan çakallık çukallık yapmassan ne meme nede ekmek var ben yine beceremiyorum bir cay bile alamıyorum ) ben beceriksizim anlaşılan :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OoooooY OoooooY Başıııııım Başıııııııııım Çatlıyooo Yaw amma içmişiz Dün gece ...Wallahi sızmışım Forum nedir unuttum Neyse Yeni yılın ilk gününden itibaren çaylara zam yaptık bunu bilesiniz Yoksa Vey Ben Duymadım Vey Ben Bilmiyom Diyenin Way Haline Bu arada Kendime Köpüklü Bi Kahve Yapayimde iyi Gelir ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    OoooooY OoooooY Başıııııım Başıııııııııım Çatlıyooo Yaw amma içmişiz Dün gece ...Wallahi sızmışım Forum nedir unuttum Neyse Yeni yılın ilk gününden itibaren çaylara zam yaptık bunu bilesiniz Yoksa Vey Ben Duymadım Vey Ben Bilmiyom Diyenin Way Haline Bu arada Kendime Köpüklü Bi Kahve Yapayimde iyi Gelir ...
    aziz46 CABBARİ usta tatilden gelmiş ve şuan teftiş yapıyor hazırlıklı ol...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aziz46 CABBARİ usta tatilden gelmiş ve şuan teftiş yapıyor hazırlıklı ol...
    Aman Allahım OLamaz Eee ağam Tatilin nasıl gecti sen yortgundursun şimdiyoldan geldin bi köpüklü kahve içersin .... Ağam Affet Biz Ettik Sen Etme Sana Hindi Bile Aldım ..Dediler Ağa Tatilde dedim adresi Verim YRTİÇİKARGO ile yolluyayim Kimse adresi bilmiyodu O yuzden Forumda arkadaşlarla hücüm ettik bi cırpıda bitirdiq Bi isteğin warmı ağam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rica ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çay içecek durumda değilim. HCakir Gelsede bir sade kahve yapsa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çay içecek durumda değilim. HCakir Gelsede bir sade kahve yapsa
    Buyur Usta Afiyet Olsun ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buyur Usta Afiyet Olsun ...

Aziz46 servise senmi başladın? Teşekkür ederim.

Sayfa 14/18 İlkİlk ... 456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri