Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/18 İlkİlk ... 456789101112131415161718 SonSon
179 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: ..::Supersat Forum Çayevi Açılmıştır::..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eğer öyle bişey yapmışlarsa CABBARİ ne diyecek bakalım adam o kadar masraf yaptı işlerine sahip çıkmıyorlar..
    e zaten dün gece çırak çay ocağında rakı servisine başlamıştı...dedimki burası çay ocağımı meyhanemi...hem rakı olayları CABBARİ'ye ters...Allah'tan toparladı kendinide kaldırdı içkileri ortalıktan...esas içki olayını duyarsa CABBARİ'den çekecekleri var....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta CABBARİ de tatilde şuan bari patron gelene kadar ortalığı düzeltseler yoksa kovulacaklar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abiler benim hiç sıcak çayım olmadı zaten yılbaşınıda pc başında safariyle(virüs taramayla) gecirdim bana sıcacık bir çay verebilirmisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malesef şuan teknik bir arızadan dolayı çay veremiyoruz.. (sebep çaycılar çaycılar sızmıştır)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Malesef şuan teknik bir arızadan dolayı çay veremiyoruz.. (sebep çaycılar çaycılar sızmıştır)

Anlaşıldı sıcacık bir çay sizde vurun düşene insan kahveden mahveden söyler ya (anladımki bu hayatta ağlamazsan çakallık çukallık yapmassan ne meme nede ekmek var ben yine beceremiyorum bir cay bile alamıyorum ) ben beceriksizim anlaşılan :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OoooooY OoooooY Başıııııım Başıııııııııım Çatlıyooo Yaw amma içmişiz Dün gece ...Wallahi sızmışım Forum nedir unuttum Neyse Yeni yılın ilk gününden itibaren çaylara zam yaptık bunu bilesiniz Yoksa Vey Ben Duymadım Vey Ben Bilmiyom Diyenin Way Haline Bu arada Kendime Köpüklü Bi Kahve Yapayimde iyi Gelir ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lordlordleon Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abiler benim hiç sıcak çayım olmadı zaten yılbaşınıda pc başında safariyle(virüs taramayla) gecirdim bana sıcacık bir çay verebilirmisiniz
    Buyur Kardeşim ...Senin karnında açtır şimdi buyur bikaç dilimde börek war afiet olsun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aziz46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Buyur Kardeşim ...Senin karnında açtır şimdi buyur bikaç dilimde börek war afiet olsun...
    Allah senden razı olsun beni böreğimde olmadı hiç sağol :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rica ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çay içecek durumda değilim. HCakir Gelsede bir sade kahve yapsa

Sayfa 14/18 İlkİlk ... 456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri