Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
58 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Ağzı Sulananlar Karnı acıkanlar buraya!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mezeler dedinizya buda benden olsun netten buldum çok hoşuma gitti aparatif ve çok kolay cemo neder bilmem ama bir bakın bakalım
    4 KİŞİLİK )
    2 tane olgunlaşmış avakado
    4 çay kaşığı zeytinyağı
    1 tane limonun suyu
    1 çay kaşığı ezilmiş kişniş tohuMU
    1 tane kereviz sapı
    1 çay kaşığı kimyon
    50 gr ceviz 100 gr siyah zeytin
    1 tutam maydanoz
    Tuz , biber
    Garnitür olarak siyah zeytin

Avakadoları kesin , ikişer parçaya ayırın ve çekirdeklerini çıkarın . Zeytinyağı ve limon suyunu karıştırın ve kişniş ile kimyon ilave edin . Sapkerevizi , soğan , ceviz ve zeytinleri karıştırıp bu karışımı avakadoların içine doldurun . Üzerine maydanoz serpin ve garnitür olarak siyah zeytinle beraber servis yapın .
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aşçı-cemo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    meze olayı çok farklı bir boyut ben mezede şakşuka ve haydariyi tek geçerim

şakşuka:
    2 adet patlıcan
    az biraz dolmalık biber
    az biraz sivri biber
    1 yumurta
    yarım kilo domates
    1 çay bardagı zeytinyağı

biberleri küçük küçük doğrayacaksın zeytinyagında iyice kavuracaksın patlıcanı kuşbaşı şeklinde dograyıp biberin içine atacaksın kavuracaksın domatesi rendeleyip üzerine ilave edeceksin 10 dakika hafif hafif döndür yumurtayıda ilave edip 2 dakika sonra indir sonrada afiyet olsun
    antalyada lokantan varmı gelelim yanına!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bi köşe olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aşçı-cemo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    meze olayı çok farklı bir boyut ben mezede şakşuka ve haydariyi tek geçerim

şakşuka:
    2 adet patlıcan
    az biraz dolmalık biber
    az biraz sivri biber
    1 yumurta
    yarım kilo domates
    1 çay bardagı zeytinyağı

biberleri küçük küçük doğrayacaksın zeytinyagında iyice kavuracaksın patlıcanı kuşbaşı şeklinde dograyıp biberin içine atacaksın kavuracaksın domatesi rendeleyip üzerine ilave edeceksin 10 dakika hafif hafif döndür yumurtayıda ilave edip 2 dakika sonra indir sonrada afiyet olsun

ölüyorum ölüyorum şakşuka şakşuka

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi sizlere biliyorsunuz bugün cuma yarın haftasonu yapabileceginiz basit bir güveç tarifi veriyorum

bir kilo kuşbaşı et
    3-4 adet patlıcan
    2-3 diş sarımsak
    patates
    domates

bir adet saglam bir toprak çömlek bulacaksınız iyice altını kızartıp çömleğin içine en altına patlıcanları üzerine patataesleri(tabiki doğrayarak) üzerine kuşbaşı etleri onun üzerine tekrar patataes ve patlıcanları doğrayarak güzelce döşeyeceksin en üste domatesleri döşeyeceksinizki o pişmeye başlayınca suyunu çeksin diye en sonunada tuz ve sarımsakları atıp 1 bardak su ilave edip karıştırmadan 1,5 saat pişirin ve çıkarıp içine gömülün ve cemoyu unutmayın
    Afiyet olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi sizlere biliyorsunuz bugün cuma yarın haftasonu yapabileceginiz basit bir güveç tarifi veriyorum

bir kilo kuşbaşı et
    3-4 adet patlıcan
    2-3 diş sarımsak
    patates
    domates

bir adet saglam bir toprak çömlek bulacaksınız iyice altını kızartıp çömleğin içine en altına patlıcanları üzerine patataesleri(tabiki doğrayarak) üzerine kuşbaşı etleri onun üzerine tekrar patataes ve patlıcanları doğrayarak güzelce döşeyeceksin en üste domatesleri döşeyeceksinizki o pişmeye başlayınca suyunu çeksin diye en sonunada tuz ve sarımsakları atıp 1 bardak su ilave edip karıştırmadan 1,5 saat pişirin ve çıkarıp içine gömülün ve cemoyu unutmayın
    Afiyet olsun..
    hımmmmmmmmmmmm aman ağzım sulandı bide yanına super baldo prinç pilavı vede cacık :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende size vucuda çok faydalı olan ve çok yaptığım brokoli salatası tarif edeyim
    1 kili brokoli
    5-6 diş sarmısak
    yeterince z.yağı, limon,az sirke, nar ekşisi, tuz, pul biber
    Brokoliyi az haşlayın, sızın ve salata tabağına alın, sarmısakları ezip diğer yazılan salata soslarınla karıştırıp brokolinin üzerine gezdirin. İnanıyorum çok beğeneceksiniz. Afiyet olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hımmmmmmmmmmmm aman ağzım sulandı bide yanına super baldo prinç pilavı vede cacık :45:
    baldo pilav güzel olur ama sana tavsiyem bir kaç gün öncesinden ıslatılmış osmancık baldo var geçen sene patentini aldılar çorumdan çıkan bir pirinç oda çok güzel olur ben ondan kullanıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kara_0783 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    antalyada lokantan varmı gelelim yanına!!
    hay
    ır lokantam yok otelde çalışıyorum larada grand anatolia hotel
    beklerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende size vucuda çok faydalı olan ve çok yaptığım brokoli salatası tarif edeyim
    1 kili brokoli
    5-6 diş sarmısak
    yeterince z.yağı, limon,az sirke, nar ekşisi, tuz, pul biber
    Brokoliyi az haşlayın, sızın ve salata tabağına alın, sarmısakları ezip diğer yazılan salata soslarınla karıştırıp brokolinin üzerine gezdirin. İnanıyorum çok beğeneceksiniz. Afiyet olsun.
    brokoli inanılmaz faydalı bir yemek
    ben otelde çok yapamıyorum avrupalılar çok tercih etmiyor ve biraz fazla kokuyor ama evde devamlı olarak brokoli pişer

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri