Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
58 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Ağzı Sulananlar Karnı acıkanlar buraya!!

  1. #31

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    brokoliyi bende çok severim ama iyice haşlanamsı lazım yoksa otsu otsu tat veriyor yerken
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

    http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

  2. #32

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    brokoliyi bende çok severim ama iyice haşlanamsı lazım yoksa otsu otsu tat veriyor yerken
    selametle
    hayır bence yanılıyorsunuz!!
    brokoliyi çok fazla haşlarsanız erir kalır ve vitamini gider yumuşayacak şekilde hafif tuzlu suda haşlarsanız daha verimli olur artı tuz kokusunuda çeker

  3. #33

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    işte sizlere haftasonu için başka bir tarifle daha karşınızdayım hamsi buğulama

    1 Kg hamsi
    3 Adet soğan
    1 Adet limon
    3 Adet domates
    2 Kahve fincanı zeytinyağı
    1 Demet maydanoz
    Tuz, karabiber
    1 Çay bardağı su
    1 Adet alüminyum folyo

    sevgili forumcular hamsilerin kafalarını ve kılçıklarını ayıklayıp bol suda iyice yıkayın
    hafifçe yagladıgınız tepsilere hamsileri agzınız sulana sulana dizin
    üzerine soganları dizin ama halka halka olsun
    üzerine maydanoz ve domatesleri sırayla dizin
    En üste limon dilimlerini ara ara yerleştirin
    Tuz ve karabiberini ilave edip 1 çay bardağı suyu da koyduktan sonra üzerine 2 kahve fincanı zeytinyağını gezdirin.
    en sonunda tepsinin agzını aliminyum folyo ile kapatarak fırına verin ve pişmesini bekleyin bu arada foruma arada sırada göz atınki yazılanlar gözünüzden kaçmasın
    bu arada başka biriside salata yapsında bol yeşillikle götürün hamsileri
    Afiyet olsun...

  4. #34

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı Aşçı-cemo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hay
    ır lokantam yok otelde çalışıyorum larada grand anatolia hotel
    beklerim
    inşallah usta gelirim

  5. #35

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı Aşçı-cemo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işte sizlere haftasonu için başka bir tarifle daha karşınızdayım hamsi buğulama

    1 Kg hamsi
    3 Adet soğan
    1 Adet limon
    3 Adet domates
    2 Kahve fincanı zeytinyağı
    1 Demet maydanoz
    Tuz, karabiber
    1 Çay bardağı su
    1 Adet alüminyum folyo

    sevgili forumcular hamsilerin kafalarını ve kılçıklarını ayıklayıp bol suda iyice yıkayın
    hafifçe yagladıgınız tepsilere hamsileri agzınız sulana sulana dizin
    üzerine soganları dizin ama halka halka olsun
    üzerine maydanoz ve domatesleri sırayla dizin
    En üste limon dilimlerini ara ara yerleştirin
    Tuz ve karabiberini ilave edip 1 çay bardağı suyu da koyduktan sonra üzerine 2 kahve fincanı zeytinyağını gezdirin.
    en sonunda tepsinin agzını aliminyum folyo ile kapatarak fırına verin ve pişmesini bekleyin bu arada foruma arada sırada göz atınki yazılanlar gözünüzden kaçmasın
    bu arada başka biriside salata yapsında bol yeşillikle götürün hamsileri
    Afiyet olsun...
    otelin mart nisan mayıs yemek listesini çıkarttım mart ayı paso bu yemekten var millet balığa doyacak

  6. #36

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    forumda eski bi üye vardı umsado isminde ...o da süper yemek tarifleri veriyodu...arkadaş onun yerine aday....

  7. #37

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    işte sizlere farklı bir patlıcan yemeği daha

    1 kg. patlıcan
    1 adet havuç
    1 adet kabak
    1 adet patates
    2 adet sivribiber
    1 kase bezelye
    200 gr. sotelik doğranmış tavuk eti
    Yarım demet dereotu ve maydanoz
    Tuz
    Kekik
    pul biber
    karabiber
    1 kase sarımsaklı yoğurt veya 100 gr. kaşar peyniri rendesi
    kızartmak için ay çiçek yağı
    2 çorba kaşığı margarin
    1 çorba kaşığı domates salçası

    patlıcanları güzelce soyup tuzlu suda 20 dakika bekletin sonra iyice yıkayın 2 kaşık margarini hemen eritin tavuk etlerini kızarmış tencereye atın iyice soteleyin arkasına küp küp dogranmış bezelyeleri patataesleri ve havuçları ekleyin ateşte 5 dakika pişirin tencerenin kapagını kapatıp hiç su koymadan 10 dakika kadar pişirin sebzeleri İçine maydanoz, dereotu, tuz, karabiber, kekik ve pulbiber koyup harmanlayın. Patlıcanları tepsiye alıp, ortalarını açın ve hazırladığınız içle doldurun. 1 kaşık salçayı 1 bardak suyla ezin. Patlıcanların olduğu tepsiye dökün. Üzerine alüminyum folyo kapatın. 200 derecelik fırında 20 dakika pişirin. Arzuya göre sarımsaklı yoğurt veya kasar peyniri rendeleyip servisleyin herkese afiyet olsun forum dostlarım
    bu otelde çok sık yaptıgım bir yemektir yapabilene süper bir damak keyfi verir

  8. #38

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Sağol cemo. Patlıcanların şimdi pek tadı yol ama yazın yaparız.

  9. #39

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    evet patlıcanlı iyi olurdu.

  10. #40

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı Kemal Turan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sağol cemo. Patlıcanların şimdi pek tadı yol ama yazın yaparız.
    bulabilirsen hormonsuz akdenizde çok oluyor hormonsuz sera patlıcanları var renkleri mor dağilde daha çok kahverengiye yakın olur ve sapları uzun olur bunlar hormonsuzdur

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •