arkadaşlar kusura bakmayın tarif veremez oldum otel açıldı işler yogun
ama varsa istediğiniz bir tarif kendi uslubumle anlatmaya çaışayım
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

arkadaşlar kusura bakmayın tarif veremez oldum otel açıldı işler yogun
ama varsa istediğiniz bir tarif kendi uslubumle anlatmaya çaışayım

verdiğim tariflerden yapan varmı
şimdi oteldeyim ama arada sırada girip yazmaya çalışırım

arkadaşlar otelde oldugumdan çok yogunum söylemesi ayıp baş aşçı oldumbu aralar pek sizlere bilgi veremiyorum beni affedin kış gelsin yine değişik damak tadlarıyla beraber olacagız
 Kabak Tatlısı
 Kabak Tatlısı
				sevgili supersatforum okuyucuları
şimdi sizlere kabak tatlısı tarifi verecegim malum ramazan yaklaşıyor evde yaparsınız
Yapılışı
Kabakların kabuklarını soyup küçük parçalar halinde kesin, yıkayın. Tencereye bir sıra kabak dizin, üzerine kabakların her tarafına gelecek şekilde şeker serpin ben otelde yapıyorum turistler bayılıyor. Bu şekilde bir kat şeker, bir kat kabak olacak şekilde döşeyin. Tencerenin ağzını kapatıp, altını yakın ve kısık ateşte pişmeye bırakın, bir müddet sonra kabaklar suyunu verecektir, bu suyunu tekrar çekene kadar pişirmeye devam edin. Pişmesine yakın üzerine biraz daha şeker serpiştirin. Bu daha parlak bir görünüm almasını sağlayacaktır. Piştikten sonra ilk sıcaklığı geçince servis tabağına alın, aralara ve üzerine ceviz içi ile Hindistan cevizi serpin. Eğer tencerede tatlının şerbetinden kalmışsa az da olsa, onu da üzerine gezdirin.
Afiyet olsun.

bu arada bizde oteli kapattık bol bol temizlik yapıyoruz uydu ve elektroniğe daha fazla zaman ayırabiliyorum yeni tariflerle yakında burada olurum

Üstadım irmik helvası tarifi verebilirmisin.Evdekiler yapıyor kuru oluyor bir tam kararını bulamadılar.Ben helvanın soguduktan sonra kuru kuru olmasını sevmiyorum dağılıyor.

hocam yakında anlatımlıvideo çekimlerinide yaparız

teşekkürler eline sağlık
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri