Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
58 sonuçtan 51 ile 58 arası

Konu: Ağzı Sulananlar Karnı acıkanlar buraya!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kusura bakmayın tarif veremez oldum otel açıldı işler yogun
    ama varsa istediğiniz bir tarif kendi uslubumle anlatmaya çaışayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verdiğim tariflerden yapan varmı
    şimdi oteldeyim ama arada sırada girip yazmaya çalışırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar otelde oldugumdan çok yogunum söylemesi ayıp baş aşçı oldum bu aralar pek sizlere bilgi veremiyorum beni affedin kış gelsin yine değişik damak tadlarıyla beraber olacagız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kabak Tatlısı

sevgili supersatforum okuyucuları
    şimdi sizlere kabak tatlısı tarifi verecegim malum ramazan yaklaşıyor evde yaparsınız
    Yapılışı

Kabakların kabuklarını soyup küçük parçalar halinde kesin, yıkayın. Tencereye bir sıra kabak dizin, üzerine kabakların her tarafına gelecek şekilde şeker serpin ben otelde yapıyorum turistler bayılıyor. Bu şekilde bir kat şeker, bir kat kabak olacak şekilde döşeyin. Tencerenin ağzını kapatıp, altını yakın ve kısık ateşte pişmeye bırakın, bir müddet sonra kabaklar suyunu verecektir, bu suyunu tekrar çekene kadar pişirmeye devam edin. Pişmesine yakın üzerine biraz daha şeker serpiştirin. Bu daha parlak bir görünüm almasını sağlayacaktır. Piştikten sonra ilk sıcaklığı geçince servis tabağına alın, aralara ve üzerine ceviz içi ile Hindistan cevizi serpin. Eğer tencerede tatlının şerbetinden kalmışsa az da olsa, onu da üzerine gezdirin.

Afiyet olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada bizde oteli kapattık bol bol temizlik yapıyoruz uydu ve elektroniğe daha fazla zaman ayırabiliyorum yeni tariflerle yakında burada olurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstadım irmik helvası tarifi verebilirmisin.Evdekiler yapıyor kuru oluyor bir tam kararını bulamadılar.Ben helvanın soguduktan sonra kuru kuru olmasını sevmiyorum dağılıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam yakında anlatımlı video çekimlerinide yaparız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler eline sağlık

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri