REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Arkadaşlar Bana Yardımcı Olurmusunuz???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Bana Yardımcı Olurmusunuz???

Arkadaşlar ben daha öncedende bu foruma yine bu nickle üyeydim ama düzenlemelerden sonra üyeliğim silinmiş.Niye böyle oldu acaba?Bir bilen varmı?Yoksa üyeliğim birisi tarafından özelliklemi iptal edildi?Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.İyi akşamlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım serverden kaynaklanan sorunlardan dolayı 1 şubat tarihine geri dönmek zorunda kaldık..ve bu tarihten sonra üye olanların tekrar üye olması gerekli sizinde aynı durumdan dolayı tekrar üye olmanız gerekti..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı azrail Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar ben daha öncedende bu foruma yine bu nickle üyeydim ama düzenlemelerden sonra üyeliğim silinmiş.Niye böyle oldu acaba?Bir bilen varmı?Yoksa üyeliğim birisi tarafından özelliklemi iptal edildi?Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.İyi akşamlar...
    Arkadaşım serverımızda tamamiyle silinme oldu.mecburen elimizde 1 ay önceki yedek vardı onu yükledik onun içinde 1 şubattan sonra üye olanların üyelikler silindi elimizde olmayan sebeblerden dolayı.Bundan dolayı tekrar üye olmanız gerekti.Saygılarımla.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır üsten geçen yazıyı okuyunuz 1 şubattan sonra üye olduysanız tekrar uye olmanız gerekmektedir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beni bu konuda aydınlattığınız için teşekkür ederim.SAYGILAR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri