Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Arkadaþlar Bana Yardýmcý Olurmusunuz???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar Bana Yardýmcý Olurmusunuz???

Arkadaþlar ben daha öncedende bu foruma yine bu nickle üyeydim ama düzenlemelerden sonra üyeliðim silinmiþ.Niye böyle oldu acaba?Bir bilen varmý?Yoksa üyeliðim birisi tarafýndan özelliklemi iptal edildi?Bu konuda beni aydýnlatýrsanýz sevinirim.Ýyi akþamlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşım serverden kaynaklanan sorunlardan dolayı 1 şubat tarihine geri dönmek zorunda kaldık..ve bu tarihten sonra üye olanların tekrar üye olması gerekli sizinde aynı durumdan dolayı tekrar üye olmanız gerekti..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý azrail Nickli Üyeden Alýntý
    Arkadaþlar ben daha öncedende bu foruma yine bu nickle üyeydim ama düzenlemelerden sonra üyeliðim silinmiþ.Niye böyle oldu acaba?Bir bilen varmý?Yoksa üyeliðim birisi tarafýndan özelliklemi iptal edildi?Bu konuda beni aydýnlatýrsanýz sevinirim.Ýyi akþamlar...
    Arkadaþým serverýmýzda tamamiyle silinme oldu.mecburen elimizde 1 ay önceki yedek vardý onu yükledik onun içinde 1 þubattan sonra üye olanlarýn üyelikler silindi elimizde olmayan sebeblerden dolayý.Bundan dolayý tekrar üye olmanýz gerekti.Saygýlarýmla.
    YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayır üsten geçen yazıyı okuyunuz 1 şubattan sonra üye olduysanız tekrar uye olmanız gerekmektedir...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beni bu konuda aydýnlattýðýnýz için teþekkür ederim.SAYGILAR

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri