Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Ethernet üzerinden internete baðlanamýyorum.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Crashs Ethernet üzerinden internete baðlanamýyorum.

Daha önce gayet güzel çalýþan ethernet baðlantýsý, usb ile baðlanmak için ayarlarla oynanýnca kayboldu. Usb üzerinden baðlanýyorum. Ancak 2 farklý modemle de ethernet ile baðlantý olmuyor. Modemleri resetledim. Format atýp tekrar kurdum vs olmadý. Bilen varsa faydalanmak isterim. Selamlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo

Alýntý alusta Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Daha önce gayet güzel çalýþan ethernet baðlantýsý, usb ile baðlanmak için ayarlarla oynanýnca kayboldu. Usb üzerinden baðlanýyorum. Ancak 2 farklý modemle de ethernet ile baðlantý olmuyor. Modemleri resetledim. Format atýp tekrar kurdum vs olmadý. Bilen varsa faydalanmak isterim. Selamlar.

Yeni bir baðlantý kurmak için baðlantý sihirbazýný kullanarak ETHERNET
    ayarlarýnýzý düzenleyiniz otomatik olarak zaten devreye ilk olarak
    girecektir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ethernete modemden gelen kabloyu takýnca ethernet direk devreye girer.(tabii daha önce modeme ttnet ten aldýðýnýz ve kullanýcý ad veþifrenizi girdiyseniz.)
    basit bir örnek vereyim .herhangi bir pc yi adsl baðkantýsý olan modeme ethernet giriþinden girin.sörfe baðýþlayýn.ethernet için að baðlantýlarýmdan ayar yapmaya gerek yoktur.usb den baðlantý için modem driveri pc ye kurulmuþ olmasý gerekir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýlginize teþekkür ederim. Ancak tüm baðlantý çabalarýma raðmen ip adresi yenilenemediði için baðlantý olmuyor. Usb ile baðlantý normal. Modem ayarlarýndan kaynaklanabilir diye resetleyerek de denedim. ama olmadý. Galiba 3. bir modem alýp deneyeceðim. Selamlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo

Alýntý alusta Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ýlginize teþekkür ederim. Ancak tüm baðlantý çabalarýma raðmen ip adresi yenilenemediði için baðlantý olmuyor. Usb ile baðlantý normal. Modem ayarlarýndan kaynaklanabilir diye resetleyerek de denedim. ama olmadý. Galiba 3. bir modem alýp deneyeceðim. Selamlar.

Kullandýðýnýz kablolarý deðiþtirmeyi denediniz mi acaba
    sorun kablolarda olabilir yada ETHERNET kartýnýzda sorunlu olabilir

:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kablo deðiþtirdim, modeme takýp çýkarttým . kartta bir sorun görünmüyor. Modem ayarlarýndan olmuþtur diye düþünüyorum. Lakin çözüm olmuyor. Selamlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaþlar. Sonunda sorunu hallettim. Çok kolay bir yolu varmýþ. Bu konuda sorun yaþayan olursa adres :
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu küçük program ile reg ayarlarý güvenli bir þekilde düzeltiliyor. Klasik arayýþlar epey yordu. Meðer çözüm ne kolaymýþ. Selamlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sorunun bu program ile giderileceðine nasýl karar verdiniz.Siz ayarlarý deðiþtirdiðinizden
    bahsediyordunuz ama bu program REG dosyalarýný düzenlemek için kullanýlýyor.Bence
    siz baþka yerleride kurcalamýþsýnýz yoksa bu programa bile ihtiyaç duymaydýnýz.Sorununuzu belirtirken bizide yanlýþ yönlendirmiþ oldunuz bizde buna göre hareket ederek çözüm aradýk.

WÝnSock XP Fix Windows XP'nin sýk rastlanan TCP/IP sorunlarýný çözer

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý OLDSMAN Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sorunun bu program ile giderileceðine nasýl karar verdiniz.Siz ayarlarý deðiþtirdiðinizden
    bahsediyordunuz ama bu program REG dosyalarýný düzenlemek için kullanýlýyor.Bence
    siz baþka yerleride kurcalamýþsýnýz yoksa bu programa bile ihtiyaç duymaydýnýz.Sorununuzu belirtirken bizide yanlýþ yönlendirmiþ oldunuz bizde buna göre hareket ederek çözüm aradýk.

WÝnSock XP Fix Windows XP'nin sýk rastlanan TCP/IP sorunlarýný çözer
    Haklý olabilirsin. Kurcalamaya devam ederken bu programýn faydalý olacapýný okudum. Sorun devam ederken programý çalýþtýrýp bilgisayarý yeniden baþlatýnca sorun ortadan kalktý. Yanlýþ yönlendirme diyorsun, belki bilgisizlikten olabilir. Ancak sorunum ýrtadan kalktý. Ýlginize teþekkür ederim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo

Haklý olabilirsin. Kurcalamaya devam ederken bu programýn faydalý olacapýný okudum. Sorun devam ederken programý çalýþtýrýp bilgisayarý yeniden baþlatýnca sorun ortadan kalktý. Yanlýþ yönlendirme diyorsun, belki bilgisizlikten olabilir. Ancak sorunum ýrtadan kalktý. Ýlginize teþekkür ederim.
    Bilgisayarda bilmediðiniz yerleri kurcalarken yaptýðýnýz iþlemleri hiçbirþey bilmiyorsanýz not alýn ki yaptýðýnýz deðiþikleri geri alabilesiniz en azýndan hata riskini ve çözüme yakýn araþtýrmalar yaparak sorunu giderebilirsiniz.

Yardým istediðiniz kiþileride ona göre yönlendirirseniz, size daha çabuk sorun gidericiler için çözüm yaratabilsinler.Neyse sorun giderildiðine göre artýk daha dikkatli olursunuz

:45:

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri