REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cepten bedavaya konuş

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cepten bedavaya konuş

Teknoloji bunu da mümkün kıldı. İş sadece bir programı indirmeye bakıyor...
    Cep telefonu faturasından şikayetçi misiniz? Artık ücret ödemenize gerek yok. Sonunda bunu da yaptılar. En büyük hayallerden biri olan, ücretsiz olarak sesli ve görüntülü iletişim kurmak artık mümkün.

Bunun için FRİNG adlı bir programı cep telefonunuza yüklemeniz yeterli. Programı internetten ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Tek mesele, telefonunuzun teknolojik olarak yeterli donanıma sahip olması.

Birkaç yıldır internet üzerinden ücretsiz olarak sesli iletişim kurmak mümkün. Bu sene içinde piyasaya sunulan gelişmiş cep telefonlarının kablosuz internet ağlarına bağlanabilmesi sayesinde, bedava konuşma olanağı taşınabilir hale geldi.

Piyasada kablosuz ağları destekleyen 10"a yakın model var. Cep telefonundan başka telefonlarla veya bilgisayarlar başında bulunan kişilerle konuşabilmek için bir yazılıma ihtiyaç duyuluyor.

MSN Messenger veya ICQ gibi programlara benzeyen bu programların en yaygın kullanılanları Goggle Talk ve Skype. Bu programları kullanarak bilgisayar başında sesli sohbet edilebiliyor. Bu programlar bilgisayara ücretsiz olarak yükleniyor ve bedavaya konuşuluyor.

FRİNG MUCİZESİ

Google Talk ve Skype programlarını destekleyen yeni bir program şu anda tüm dünyada çığ gibi büyüyor. Fring adlı bu cep telefonu yazılımı sayesinde Google Talk ve Skype programlarındaki hesabınızı cep telefonunda aktif hale getirerek, listenizde bulunan kişilerle ücretsiz olarak konuşabiliyorsunuz.

Bu yazılımı destekleyen telefonların listesi ve programın kendisi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinde bulunuyor. Eğer cep telefonunuz bu programı destekliyorsa, Fring yazılımını cihazınıza yükleyerek hemen bedava konuşmaya başlayabilirsiniz.

Telefonunuz kablosuz internete bağlanma özelliğine sahip olmasa da GPRS üzerinden bağlanarak yine bedavaya telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Özetle, internete cepten bağlantıyı çözdükten sonra Fring sayesinde bedavaya cepten konuşma hayali gerçek oluyor.
    (Haber: Erdal Kaplanseren / PCnet Dergisi

DESTEKLEYEN telefonlar 12 nolu mesajda yazılmıştır.
    Konu Kemal Turan tarafından (13-01-2008 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler arkadaşım deneyen varmı bu programı yani gerçekten işe yarıyormu????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgi için teşekkürler arkadaşım deneyen varmı bu programı yani gerçekten işe yarıyormu????
    Ben denemedim. Telefonum uygun değil. Bu haber dikkatimi çekti belki faydalıdır. diye düşündüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar kullanan hiç yokmu ? fring nedir nasıl kullanılır ücretlendirilme nasıl yapılır ?şimdiden tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşklr ben deneyecem sonucu buraya yazıcam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ya telefon isimlerini yazabilirmisiniz
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben beceremedim aceba hangi gsm operatörleri desdekliyor
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haberde hangi gsm ler yazmıyor, ama kablosuz ağları destekleyen 10 a yakın telefonun piyasada olduğunu yazıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilgili sitede tüm ayrıntılar var.(yalnız ıng.)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunu GPRS'le yapabilcekmişiz.Sonuçta yine kontör harcamıyacak mıyız?..
    O zaman neresi ücretsiz bunun?..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri