Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon
176 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: KaonTeam 5.8.194 Tps Au & Digi Tv - Premiere OK

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tskler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın habib kardeş sana üniversite sınavında üstün başarılar dilerim inşallah istediğin bir yeri kazanırsın en kısa sürede aramızda tekrar görmek dileğiyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı omer66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın habib kardeş sana üniversite sınavında üstün başarılar dilerim inşallah istediğin bir yeri kazanırsın en kısa sürede aramızda tekrar görmek dileğiyle
    Sınava seneye gireceğim ama çalışmaya sıkı tutmak lazım hafiften başladım. ,

Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Teşekkürler.
    bu yazılanların konu ile ne alakası var bır anlam cıkaramadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lonely Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılanların konu ile ne alakası var bır anlam cıkaramadım
    Şu soru üzerinde cevap verdim.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Umarım sizin için bi mahsuratı yoktur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Teşekkürler.
    sana üniversite sınavında başarılar dilerim fakat bu işleri forumda yada başka bir şekilde bizlere öğretsen ve bizlerede ufaktan ufaktan bu işleri öğrensen madem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hi;
    is any one has any idea about ( ADTH AD-200NA box ) nagaravision how can I find loader and software .

I need any help to chang the firm and loader

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam arkadaslar 1 numaralı mesajdakı 16 0x xx hw sıne 16 00 a1 uyarmı atabılırmıyız yardımlarınızı beklıyorum saygılar kolay gelsın cıhazım kaon yazılımı yuklu bırsekılde su anda next 2005 sky

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rexx Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaslar 1 numaralı mesajdakı 16 0x xx hw sıne 16 00 a1 uyarmı atabılırmıyız yardımlarınızı beklıyorum saygılar kolay gelsın cıhazım kaon yazılımı yuklu bırsekılde su anda next 2005 sky
    Evet o yazılımı yükleyebilirsiniz kolay gelsin....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ora 5010 1201a5 cihaz var buna önce 7010 1201a5 yazılımını sonra kaon classico 194 yükledim ancak kuru kafa yı yükleyemedim otoda yapmıyor bana yardımcı olurmusunuz

Sayfa 12/18 İlkİlk ... 23456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri