Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/20 İlkİlk ... 234567891011121314151617181920 SonSon
213 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: KAON Cihazlarla ile ilgili Tüm Sorunlar Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhabalar.cihazım kaon ksf 511 ( 16.co.A1 ). uzun zamandır yazılımları takıp edemedım. acaba suan yükleyebileceğim en güncel yazılım hangisi? bir de şu kke+ denen seylerle hiç işim olmadı. bunların görevi nedir ve mutlaka yuklenmesi gerekiyosa bunu hangi aşamada yapmalıyım? teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tinki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhabalar.cihazım kaon ksf 511 ( 16.co.A1 ). uzun zamandır yazılımları takıp edemedım. acaba suan yükleyebileceğim en güncel yazılım hangisi? bir de şu kke+ denen seylerle hiç işim olmadı. bunların görevi nedir ve mutlaka yuklenmesi gerekiyosa bunu hangi aşamada yapmalıyım? teşekürler
    Şu an için herhangi bir firma tarafından verilen yazılım yok,3 günlük absat yazılımları var..

KKE+ ye gelince ; güncel ***ler fixlenmiş bir dosya olarak kabul edebiliriz..bu *** dosyası yükleyerek polsat,digi tv ,pw ,fixed cw vs. de açılma imkanı olan bazı kanalları izleyebilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu an için herhangi bir firma tarafından verilen yazılım yok,3 günlük absat yazılımları var..

KKE+ ye gelince ; güncel ***ler fixlenmiş bir dosya olarak kabul edebiliriz..bu *** dosyası yükleyerek polsat,digi tv ,pw ,fixed cw vs. de açılma imkanı olan bazı kanalları izleyebilirsiniz..
    teşekürler HCakir. bir önceki msjımda da yazdığım gibi hangi yazılımı ( 3 günlük de olsa ) ve kke+ dosyasını yüklememi önerirsin?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tinki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekürler HCakir. bir önceki msjımda da yazdığım gibi hangi yazılımı ( 3 günlük de olsa ) ve kke+ dosyasını yüklememi önerirsin?
    Yazılımınız ektedir..

KKE+ ve softcam dosyaları için bu konuya bakınız..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımınız ektedir..

KKE+ ve softcam dosyaları için bu konuya bakınız..

teşekürler HÇakir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam arkadaşlar
    16.co.a1 bordlu kaon cihazı kullanıyorum. Cİhazıma orjinal emusuz yazılımı yüklediğim zaman cihaz sorunsuz çalışıyor. Cihazıma ait emu yazılımı yüklediğim zaman cihazı açtığımda tekrar kapanıyor . ekranda 1 veya F şeklinde yazılar çıkıyor. Cİhaz bu şekilde kendini sürekli açıp kapatıyor. Tekrar orjinal emusuz yazılımı yüklediğimde sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Acaba sıkıntı ne olabilir bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim. Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekikaya1975 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam arkadaşlar
    16.co.a1 bordlu kaon cihazı kullanıyorum. Cİhazıma orjinal emusuz yazılımı yüklediğim zaman cihaz sorunsuz çalışıyor. Cihazıma ait emu yazılımı yüklediğim zaman cihazı açtığımda tekrar kapanıyor . ekranda 1 veya F şeklinde yazılar çıkıyor. Cİhaz bu şekilde kendini sürekli açıp kapatıyor. Tekrar orjinal emusuz yazılımı yüklediğimde sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Acaba sıkıntı ne olabilir bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim. Teşekkürler.

yazılımı yükledikten sonra kke veya softcam yükledinmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emulu yazılım yüklediğim zaman cihaz hiç bir yayını göstermiyor. Cihaz hiç açılmıyor vwe açılıp açılıp kapanıyor. Orjinal yazılımı yüklediğim zaman cihaz normal çalışıyor. Cihaza kke veya softcam atmadım. Atmayı deneyeyim mi? İlginize teşekkürler. Yargıç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekikaya1975 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emulu yazılım yüklediğim zaman cihaz hiç bir yayını göstermiyor. Cihaz hiç açılmıyor vwe açılıp açılıp kapanıyor. Orjinal yazılımı yüklediğim zaman cihaz normal çalışıyor. Cihaza kke veya softcam atmadım. Atmayı deneyeyim mi? İlginize teşekkürler. Yargıç
    cihazına emu yazılımı yükledikten sonra softcam at yada kke dosyaını yükle doğru yazılımı yüklüyorsan eğer sorun olamaması gerekiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba:
    Kaon tabanlı g. master cihazım var şu anada cihazda dcz911 yazılımı var.
    h/w: 12 03 a5
    yeni yazılım atmaya çalışıyorum malesef cihaz yazılımı almıyor ve ekranında sadece l2 .19 yazısı çıkıyor.kurukafa atmaya çalıştım olmadı.sunny yazılmı yüklemeye çalıştım olmadı.yükleme kablosu uçlarını degiştirdim yine olmadı.Ne yapacagımı şaşırdım.Şu anda cihazda bütün kanallar gösteriyor ama radyo kanalları hafızaya geçmiyor.
    Yardım lütfen...................
    :49:

Sayfa 12/20 İlkİlk ... 234567891011121314151617181920 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri