Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/20 İlkİlk ... 567891011121314151617181920 SonSon
213 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: KAON Cihazlarla ile ilgili Tüm Sorunlar Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım stream yazılımın artık hiç bir artısı yok.Cihazın hw no'suna göre sunny orjinal yazılıma dön.Sunny yazılımlarda kanal arama aktiftir.Yazılım atmadan evvel kurukafa atmayı unutma.Daha sonra tüm tp'leri silerek güncelleme frekansını gir ve tarat.Bütün kanalların gelecektir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım stream yazılımın artık hiç bir artısı yok.Cihazın hw no'suna göre sunny orjinal yazılıma dön.Sunny yazılımlarda kanal arama aktiftir.Yazılım atmadan evvel kurukafa atmayı unutma.Daha sonra tüm tp'leri silerek güncelleme frekansını gir ve tarat.Bütün kanalların gelecektir.
    slm kucer06. cihazım kaon ksf 511 (16.CO.A1) şu anda yükleyebileceğim en son cıkan yazılım nedir acaba? bir de tüm tp'leri sil demişsin bir arkadaşa. bu tp nedir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tinki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm kucer06. cihazım kaon ksf 511 (16.CO.A1) şu anda yükleyebileceğim en son cıkan yazılım nedir acaba? bir de tüm tp'leri sil demişsin bir arkadaşa. bu tp nedir?
    Şu an icin yükleyeceginiz yazılım digi tv yazılımıdır , (yazılım icin sunny bölümüne bakınız)..

Tp herhangi bi kanalın uydu üzerinden izlenebilmesi icin gerekli olan parametreler diyebiliriz.. Tüm tp leri silme olayı şebeke arama yapmak icin uygulanıyor, şebeke arama yapmayacaksanız tp leri silmenize gerek yok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu an icin yükleyeceginiz yazılım digi tv yazılımıdır , (yazılım icin sunny bölümüne bakınız)..

Tp herhangi bi kanalın uydu üzerinden izlenebilmesi icin gerekli olan parametreler diyebiliriz.. Tüm tp leri silme olayı şebeke arama yapmak icin uygulanıyor, şebeke arama yapmayacaksanız tp leri silmenize gerek yok..
    Sevgili Hcakir,teşekkürler. yalnız sunny'nın hangi yazılımı olucak..?
    sunny 9030FTA-CI/9040 ... diye devam eden başlık altındaki yazılımdanmı?
    yoksa sunny 10050 serisi yazan başlıktakı yazılımdan mı..? yada tam olarak hangisi?
    cehaletimi mazur görün,cok mu fazla şey istedim
    Konu tinki tarafından (19-03-2009 Saat 23:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tinki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Hcakir,teşekkürler. yalnız sunny'nın hangi yazılımı olucak..?
    sunny 9030FTA-CI/9040 ... diye devam eden başlık altındaki yazılımdanmı?
    yoksa sunny 10050 serisi yazan başlıktakı yazılımdan mı..? yada tam olarak hangisi?
    cehaletimi mazur görün,cok mu fazla şey istedim

Arkdaşım ilk önce cihazına kurukafa dosyası ardında yazılım yukleyeceksın. aşağıda kurukafa ve yazılımı linklerini veriyorum.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ayrıca aşağıdaki linide incele ayrıntılar mevcut.

Konu Volkan tarafından (20-03-2009 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bende sunny at9010 pvr cihaz var kaon tabanlı olduğu için KAON KSC-N550H2R de uyuyor fakat bu yazılımı bir türlü bulamadım kimde varsa bir yardım etsin minnettar kalıcam.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam usta 3200 x platinyum orion modül var buna yazılım atıcam bana yardımcı olurmusunuz yükleme loderi verirmisiniz saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydufaresi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam usta 3200 x platinyum orion modül var buna yazılım atıcam bana yardımcı olurmusunuz yükleme loderi verirmisiniz saygılar
    Modüller hakkında pek bilgim yok Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olacaklardır..

Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türksat kanalları güncelleme frekansı 12731 değil artık değişti.Yeni frekans 11962/03333/V(dik£y)dir şebeke açık taratabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türksat kanalları güncelleme frekansı 12731 değil artık değişti.Yeni frekans 11962/03333/V(dik£y)dir şebeke açık taratabilirsiniz.
    Bilgilendirme icin teşekkurler üstadım,sunny bölümü harika calısıyor ellerinize sağlık..

Sayfa 15/20 İlkİlk ... 567891011121314151617181920 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri