slm..
model KSC-511Z
INFO:10.05.21-D313
S/W:V02.00.01
H/W:V12C1.A5
Loader:v2.19
C.A:2.2.8
acaba bu cihaz icin tps ve premiere AU yazilimi varmi...forumda kafam karisti hangi yuklemek icin cihaza...yardimlarinizi bekliyorum ..tsk..
slm..
model KSC-511Z
INFO:10.05.21-D313
S/W:V02.00.01
H/W:V12C1.A5
Loader:v2.19
C.A:2.2.8
acaba bu cihaz icin tps ve premiere AU yazilimi varmi...forumda kafam karisti hangi yuklemek icin cihaza...yardimlarinizi bekliyorum ..tsk..
Cihazınız için hem sunny hemde stream yazılım bulunmaktadır..!
Stream yazılımda şebeke arama özelliği yoktur,sunny yazılımda ise bu özellik aktifdir sanırsam aralarındaki en büyük farklılık bu..!
Sunny Yazıımı ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile yüklenecek )
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sunny Yazılımı atmadan önce bu dönüşüm yazılımını Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile engineer modda atın..!
Dönüşüm Yazılımı için Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
eksik olmayin hocam..yazilimi basari ile yukledim sizin sayenizde ...premiere e gidince (premiere start) yukarida *** updateing yaziyor ama kanalli bir turlu acmadi acaba bir yerde hatami yapiyorum..cok tsk..
Premiere au değildir,elle güncel ***leri girersen açar ama malesef premiereler daha bugün çöktü..![]()
Tps au olarak izleyebilirsiniz..! Emu tablosunu açıp load default yapın daha sonra sistem kurmadan gmt : 0 ı ayarlayın,yine sistem kurmadan kanal kilidini kaldırın France 5 kanalı üzerinde 10 sn. bekleyin açılacaktır..!
tsk.hocam *** menusunu actim nagra yerindeyim hangi satira girmem lazim guncel ***leri...tsk..
501 satırına gireceksin arkadaşım.Eğer güncel kod'lar 0 olarak gelmişse ilk iki satıra 01 gelmişse üçüncü ve dördüncü satıra gireceksin.
Arkadaşım keşke iyice araştırıp ve deneyen arkadaşlara sorup öyle alsaydın bu usb çeviricilerin %70'inde sorun çıkıyor veya çıkarıyorlar maalesef.
ya alalıda 1 hafta oldu çözmeye çalışdım olmadı almazda herif şimdi
acaba bu konu hakkında yardım decek başka kimse yokmu
stream yazılım yüklü şu an peki bu yazılımdan nasıl kurtulabilirim.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri