ya alalıda 1 hafta oldu çözmeye çalışdım olmadı almazda herif şimdi
ya alalıda 1 hafta oldu çözmeye çalışdım olmadı almazda herif şimdi
acaba bu konu hakkında yardım decek başka kimse yokmu
stream yazılım yüklü şu an peki bu yazılımdan nasıl kurtulabilirim.
kucer06 dediğin programı yükledim deiklerini yaptım receiverın arkasındaki kilti açıyorum hiç bi hareket olmuyo kup230da
Loader'de yazılımı seçtikten sonra boşluk tuşuna basıyormusun
evet basıyorum
arkadaşlar benim cihaz gece 01 :00 olunca tpsler de kırılmalar oluyor diger zamanları o kırılmalar yok sanki çanak ayarı bozuk gib ama çekim güçü güçlü nedendir bileniniz varmı?
--------------------------------------------------------------------------------
ustadlar sorunum şu elimdeki sunny 9060 animasyonlu cihaza kaon animasyonlu yazılım atmak istedim ikisininde H/W si AYNI OLDUĞU İÇİN FORUMDA DA BELİRTİLDİĞİ GİBİ DÖNÜŞÜM YAZILIMI YÜKLEDİM AMA CİHAZ AÇILIRKEN SADECE İLK AÇILIŞ OLARAK EKRANDA L.102 LEODER YAZISI ÇIKIYOR sanki cihaz donmuş gibi sadece ve sadece cihaz ikl şeklinde yani arka anahtardan açarken veya pirize fişi takıp açmak istersen bile ekranda bu yazı beliriyor eğer yardım edebilecek bir usta varsa çok makule geçer sorum 8888 sorunu veya dört çizgi sorunu değil sorun cihaz hiç açılmıyor başka deyişle açılış olarak ekranda leoder yazısın dan başka bir işlem yok saygılar
selamlar
benim kaon 200mx var son verilen stream menulu 16.co.91 yuklecim ama bazi kanallari acmior su an hotbirdde sadece 200 kanalim var ne yapmaliyim lutfen yardim edin
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri