Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/22 İlkİlk ... 345678910111213141516171819202122 SonSon
212 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: KAON Cihazlarla ile ilgili Tüm Sorunlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

]

arkadaşım cihazın hw'si nedir
    Kucer 06 dosta once ilgilerinden dolayi cok tesekkurler ediyorum. Gecikmemin nedeni evden ayrilmak durumunda kaldim, onun icindir ki gec yanit veriyorum.

Cihazim : H/W: v 12.CI.A5 tir.
    Tekrar tesekkurler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ]

arkadaşım cihazın hw'si nedir
    Kucer 06 dosta once ilgilerinden dolayi cok tesekkurler ediyorum. Gecikmemin nedeni evden ayrilmak durumunda kaldim, onun icindir ki gec yanit veriyorum.

Cihazim : H/W: v 12.CI.A5 tir.
    Tekrar tesekkurler.
    arakadşım cihazın sureklı kapanıp açılıyor ise yapman greken KK+ yada softcam dosyası yuklemen yeterlidir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kucer 06 Tesekkurlerimle!
    Onerinizi aynen uyguladim, sonuc muspet cok sagol Kucer 06 kardes.
    Eksik olma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

suunny de menü şifresi nasıl sıfırlanıyor ya unuttum?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslardan ricam!

Sunny cihazimdaki Stream menusunun uzerine kaon yazilimi attim. Ancak menunun yabancisi oldugum icin, kanallari yukleyemiyorum. Muhakkak ki benim acemiligimden kaynaklaniyor. Installation bolumune giriyorum ne otomatik ne de manuel bir turlu basaramiyorum. Bu hususta arkadaslarin yardimlarini rica ediyorum. Hersey icin simdiden tesekkurler ediyorum.

Not: Instellation sayfasinin yanindaki cercevenin duzenlemesiyle ilgilidir diye dusunuyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ferhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaslardan ricam!

Sunny cihazimdaki Stream menusunun uzerine kaon yazilimi attim. Ancak menunun yabancisi oldugum icin, kanallari yukleyemiyorum. Muhakkak ki benim acemiligimden kaynaklaniyor. Installation bolumune giriyorum ne otomatik ne de manuel bir turlu basaramiyorum. Bu hususta arkadaslarin yardimlarini rica ediyorum. Hersey icin simdiden tesekkurler ediyorum.

Not: Instellation sayfasinin yanindaki cercevenin duzenlemesiyle ilgilidir diye dusunuyorum.
    hazır liste at en güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hallederiz Dosta Tesekkurlerimle !

Oneriniz dikkate alindi, ancak sinyal yeterli olmadigi icin, izleme sansi da olmuyor. Ben yinede ilgilerinize sonsuz tesekkurler ediyorum. KAON yazilimi atmamdaki maksat;
    ASTRA 1 deki PREMIERE'leri yukliyebilmekti. Cunku hangi yazilimi atsam PREMIER'leri acamiyorum, bu konuda yardimci olabilirseniz, cok sevinirim...

Sevgi ve Saygilarimla. . . .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı karciliadem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Digix13 42 65 mr çakılı modüllü
    loader:5.1.6
    sw:2.0.1
    ca:3.1.3
    cihazım var bir türlü softcam ve kk+ yüklenmiyor önceden yüklemiştim forumda verilen
    bilgileri uyguluyorum bağlantı yapıyor fakat yükleme olmuyor. kafayı veya cihazı yiyecen
    Kaon Digix 13.42.65cihaz MicomBoard dır bumakineleresoftcamdosyasını atmayınız cihazınız bozulabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende de kaon 16.80.91 h/w li yazılım var ve yazılım attım 2 gün sonra cihaz kendiliğinden bir anda kapanıp cihaz ön panelinde , n yazısı çıktı. yazı 3 sn falan kalıp sürekli açılıp kapanıyor. Nasıl olduysa anlamadım. Cihaz hangi yazılımı atarsam atim sürekli restart yapıyor
    bir de kup 230 da yükleme yaparken bu yazılar çıkıyor
    target model mismatch: Kaon Team
    the set-set-box eeprom/flash is blank!
    The eeprom data:0,8,b9,kaon team,3,0,0,ff,0,ff

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acil yardım . ustam 12.01.a5 cihazım dün akşam önce ***ler silindi sonra makinada görüntü gitti.yazılımları alıyor,fakat kendi kendine açılıp kapanıyor şimdiden teşekkürler.

Sayfa 13/22 İlkİlk ... 345678910111213141516171819202122 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri