Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 16/22 İlkİlk ... 678910111213141516171819202122 SonSon
212 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: KAON Cihazlarla ile ilgili Tüm Sorunlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tinki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mrb hallederiz. şu anda cihazın sistem bilgisine baktığımda şunlar yazıyo.
    MODEL:BM-1100FTA
    İnfo:FİXED BY HCAKİR
    S/W: VOA.00.00
    H/W:V16.Co.91
    YENİ YAZILIM YÜKLEMEYELİ COK OLDU. ÖNCEDEN SEYREDEBİLDİĞİM BİRCOK KANALI ŞU ANDA SEYREDEMİYORUM. RADYOLAR BİLE ÇEKMİYOR.
    dolayısıyla cihazıma uygun en son yazılım nedir diye sormustum forumda volkan arkadasımız sunu yazmıstı:
    "Arkdaşım ilk önce cihazına kurukafa dosyası ardında yazılım yukleyeceksın. aşağıda kurukafa ve yazılımı linklerini veriyorum.
    KURUKAFA DOSYASI
    KURUKAFA YUKLEME TALIMATI
    SUNNY 7010 DZ 16.C0.A1 YAZILIM
    YAZILIM YUKLEME LOADERI
    "

bu doğrultuda bu yazılımı yuklemeye calıştım fakat hep hata msjı aldım.
    ( 139. msjdan itibaren yazıları okursan daha net anlatabilmiş olurum herhalde)
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    Selam

Arkadaşım öncelikle Sunny 16.c0.a1 bin formatındaki yazılımı yüklemelisiniz..bu yazılımı yükledikten sonra sunnye dönüsüm yapmıs olacaksanız sonrasında Volkan arkadaşımn verdigi yazılımı rahatlıkla atabilirsin..

Cihazına uygun sunny dönüsüm yazılımını indirmek icin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kup230 ile engineer modda yükleme yapın..!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam usta 3200 x platinyum orion modül var buna yazılım atıcam bana yardımcı olurmusunuz yükleme loderi verirmisiniz saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydufaresi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam usta 3200 x platinyum orion modül var buna yazılım atıcam bana yardımcı olurmusunuz yükleme loderi verirmisiniz saygılar
    Modüller hakkında pek bilgim yok Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. konu açarsanız arkadaşlar yardımcı olacaklardır..

Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam

Arkadaşım öncelikle Sunny 16.c0.a1 bin formatındaki yazılımı yüklemelisiniz..bu yazılımı yükledikten sonra sunnye dönüsüm yapmıs olacaksanız sonrasında Volkan arkadaşımn verdigi yazılımı rahatlıkla atabilirsin..

Cihazına uygun sunny dönüsüm yazılımını indirmek icin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kup230 ile engineer modda yükleme yapın..!
    HCakir sana sonsuz teşekkürler. cok kısa ve öz anlatımınla bu işi hallettim. yalnız son bir sorum olucak:
    kanal arama aktif değil anladığım kadarıyla ( doğrumudur..?)
    hangi hazır kanal listesini yuklemem gerekir?
    sunny hazır kanal listesini mi yoksa stream menülü hazır kanal listesini mi?
    yardımların için şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tinki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    HCakir sana sonsuz teşekkürler. cok kısa ve öz anlatımınla bu işi hallettim. yalnız son bir sorum olucak:
    kanal arama aktif değil anladığım kadarıyla ( doğrumudur..?)
    hangi hazır kanal listesini yuklemem gerekir?
    sunny hazır kanal listesini mi yoksa stream menülü hazır kanal listesini mi?
    yardımların için şimdiden teşekkürler
    bilader sunny için sunny kaon liste stream için stream liste yüklemen lazım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Sinan Atalay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim yuklediğim yazılım stream mı değil mi onu bilmiyorum ki. link verirseniz sevinirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim yuklediğim yazılım stream mı değil mi onu bilmiyorum ki. link verirseniz sevinirim
    Sunny yazılımlarında Şebeke Arama (Network Search) aktifdir..Tüm tp'leri sildikten sonra , 12731 v 3333 5/6 tp sini ekleyiniz ve şebeke arama seçeneğini açık yapın türksattaki tüm kanallar sıralı olarak cihazınıza yüklenecektir..

Benim tavsiyem kendiniz taratmanız, kanal listesi yüklemek istiyorum diyorsanız

Kanal listesini yüklemek icin Sunny - Kaon 2 mb channel editor ile yükleme yapmalısınız indirmek icin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kanal Listesi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kanal listesi yükleme resimli talimatı icin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tıklayın..!!

Kolay Gelsin

Alıntı Sinan Atalay Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstünde sunny yazılım olan cihaza stream kanal listesini atabilirsiniz veya üstünde stream yazılım olan cihaza sunny kanal listesi atabilirsiniz..

Bilginize
    Konu HCakir tarafından (28-03-2009 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sunny yazılımlarında Şebeke Arama (Network Search) aktifdir..Tüm tp'leri sildikten sonra , 12731 v 3333 5/6 tp sini ekleyiniz ve şebeke arama seçeneğini açık yapın türksattaki tüm kanallar sıralı olarak cihazınıza yüklenecektir..

Benim tavsiyem kendiniz taratmanız, kanal listesi yüklemek istiyorum diyorsanız

Kanal listesini yüklemek icin Sunny - Kaon 2 mb channel editor ile yükleme yapmalısınız indirmek icin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kanal Listesi Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Kanal listesi yükleme resimli talimatı icin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tıklayın..!!

Kolay Gelsin

Üstünde sunny yazılım olan cihaza stream kanal listesini atabilirsiniz veya üstünde stream yazılım olan cihaza sunny kanal listesi atabilirsiniz..

Bilginize
    tekrear tekrar teşekkürler HCakir :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türksat kanalları güncelleme frekansı 12731 değil artık değişti.Yeni frekans 11962/03333/V(dik£y)dir şebeke açık taratabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Türksat kanalları güncelleme frekansı 12731 değil artık değişti.Yeni frekans 11962/03333/V(dik£y)dir şebeke açık taratabilirsiniz.
    Bilgilendirme icin teşekkurler üstadım,sunny bölümü harika calısıyor ellerinize sağlık..

Sayfa 16/22 İlkİlk ... 678910111213141516171819202122 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri