REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 20/22 İlkİlk ... 10111213141516171819202122 SonSon
212 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: KAON Cihazlarla ile ilgili Tüm Sorunlar Buraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı murat4222 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    stream yazilimi sunny 1030 devamli sorun yaratiyor
    Stream yazılım kullanmanıza gerek yok artık herhangi bi artısı yok sunny yazılımına geri dönebilirsiniz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm burda derken

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar kaon ycl-4644 uydu cihazının emu şifresini soracaktım sizee kolay gelsin herkese

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mrb arkadaşlar Galatasaray maçını izlemek için kaon ksc100 cihaza nasıl *** girebiliriz tşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm arkadaşlar kaon ycl 11700 cihazı için güncel türksat güncel kanallistesi lazım paylaşırsanız çok teşkkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mecburen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sunny AT-8000D cihazım var ntvspor ve trt şifreleri için kup230 ile yükleyebilecek bir yazılı arıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

MERHABA.YILLARDIR KULLANMIŞ OLDUĞUM CİHAZIM KAON KSF 100 GEÇEN GÜN ARIZALANDI VE TAMİRE VERDİM.TAMİRDEN GELDİKTEN SONRA CİHAZ BİLGİLERİNE BAKTIM VE HERŞEY SIFIRLANMIŞ.SORMAK İSTEDİKLERİM:
    1-BU DURUMDA CİHAZ İLK ALINDIĞI HALİNE Mİ DÖNMÜŞ OLUYOR ?(AŞAĞIDA RESMİNİ DE KOYDUM)
    2-ÖNCEDEN H/W 16.CO.A1 16.CO.91 GİBİ YAZILIMLARI YÜKLÜYORDUM. RESİMDEKİ BİLİGİLERE BAKARAK CİHAZIN H/W Sİ yine aynı mı yoksa değişmişmi/değişirmi?
    3-şu anda en güncel ve stabil yükleyebileceğim kaon yada sunny yazılımı hangisi? HANGİ H/W de yazılım atmam gerekiyor.
    4-hiç yazılım yüklemesem bunun artısı eksisi ne olur.görüntü kalitesi değişirmi
    Teşekkürler
    Konu tinki tarafından (29-09-2013 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.
    Atlanta hd box

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tinki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    MERHABA.YILLARDIR KULLANMIŞ OLDUĞUM CİHAZIM KAON KSF 100 GEÇEN GÜN ARIZALANDI VE TAMİRE VERDİM.TAMİRDEN GELDİKTEN SONRA CİHAZ BİLGİLERİNE BAKTIM VE HERŞEY SIFIRLANMIŞ.SORMAK İSTEDİKLERİM:
    1-BU DURUMDA CİHAZ İLK ALINDIĞI HALİNE Mİ DÖNMÜŞ OLUYOR ?(AŞAĞIDA RESMİNİ DE KOYDUM)
    2-ÖNCEDEN H/W 16.CO.A1 16.CO.91 GİBİ YAZILIMLARI YÜKLÜYORDUM. RESİMDEKİ BİLİGİLERE BAKARAK CİHAZIN H/W Sİ yine aynı mı yoksa değişmişmi/değişirmi?
    3-şu anda en güncel ve stabil yükleyebileceğim kaon yada sunny yazılımı hangisi? HANGİ H/W de yazılım atmam gerekiyor.
    4-hiç yazılım yüklemesem bunun artısı eksisi ne olur.görüntü kalitesi değişirmi
    Teşekkürler
    GÜNCEL
    Konu tinki tarafından (29-09-2013 Saat 21:12 ) değiştirilmiştir.
    Atlanta hd box

Sayfa 20/22 İlkİlk ... 10111213141516171819202122 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri