Sunny AT-8000D cihazım var ntvspor ve trt şifreleri için kup230 ile yükleyebilecek bir yazılı arıyorum.
Sunny AT-8000D cihazım var ntvspor ve trt şifreleri için kup230 ile yükleyebilecek bir yazılı arıyorum.
MERHABA.YILLARDIR KULLANMIŞ OLDUĞUM CİHAZIM KAON KSF 100 GEÇEN GÜN ARIZALANDI VE TAMİRE VERDİM.TAMİRDEN GELDİKTEN SONRA CİHAZ BİLGİLERİNE BAKTIM VE HERŞEY SIFIRLANMIŞ.SORMAK İSTEDİKLERİM:
1-BU DURUMDA CİHAZ İLK ALINDIĞI HALİNE Mİ DÖNMÜŞ OLUYOR ?(AŞAĞIDA RESMİNİ DE KOYDUM)
2-ÖNCEDEN H/W 16.CO.A1 16.CO.91 GİBİ YAZILIMLARI YÜKLÜYORDUM. RESİMDEKİ BİLİGİLERE BAKARAK CİHAZIN H/W Sİ yine aynı mı yoksa değişmişmi/değişirmi?
3-şu anda en güncel ve stabil yükleyebileceğim kaon yada sunny yazılımı hangisi? HANGİ H/W de yazılım atmam gerekiyor.
4-hiç yazılım yüklemesem bunun artısı eksisi ne olur.görüntü kalitesi değişirmi
Teşekkürler
Konu tinki tarafından (29-09-2013 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.
Atlanta hd box
1.tamire verdiginiz firma kendi editlediği yazılımı yüklemiş görünüyor yazılım yüklendikten sonra fabrika ayarlarını yani reset atıldığı için tüm kanal bilgilerin silinmesi normaldir
2.daha öncede 16.C0.A1 yazılımı yüklüyorsanız yine aynı H/W nolu yazılımları yükleye bilirsiniz
3.şu anda güncel bi yazılım yok en son çıkan yazılımlar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
4.her hangi bi artısı yada eksisi olmaz sadece değişen menü görünümün olur
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri