silindi
silindi
Konu ibalaban tarafından (03-10-2015 Saat 22:59 ) değiştirilmiştir.
doğruları herkes söyler ama doğruları herkes yaşayamaz...yazılanlar % 1000 doğru ancak bunu yazan kişi Fatih Altaylı olunca....neyse...selametle
bunu zaten fatih altaylıdan başka birkaç yazar daha yazabilir. ben bu yazılanların hiçbirine katılmıyorum. kendi dininden bukadar korkan birmillet dünyanın başka hiçbiryerinde dah yoktur yazıklar olsun.
Dünyanın hiçbir milletide sizin gibi kendi devletini ele geçirip, ortaçağ karanlığına götürmek istemiyor. Madem bu kadar meraklısınız din devletine gidin istediğiniz İslam ülkesinden birinde yaşayın. Yoook siz oralara gitmezsiniz. Adımını dışarı atan ya ABD'ye ya da AB ülkelerinden birine sığınırsınız. Bu ülkede şimdiye kadar kimse dininden korkmadı ama sizlerin sayesinde epey hıristiyanlaştırmalar oldu. Ezberlediğiniz iki kelimeyi int kahvelerinden burda yazamıcak kadar bilgi yoksunu karacahiller ordusu; sizin buralara ne amaçla geldiğinizi biliyorum. Bu ülke elden gitmez; ancak sizler gidersiniz. Biliyorsunuz zor kapıdan girince, sizlerde din ve imanın bacadan çıktığını çooook gördük. Tıpkı Kurtuluş Savaşı'ndaki Konya müftüsünün Yunanlılara sığınıpta adını Hacı İliyadis olarak değiştirdiği gibi. Sizler Hacı İliyadis'in torunları olduğunuz için yazdıklarınıza pek şaşırmıyorum. Aklınızı başınıza alın bu ülke öyle sandığınız gibi sahipsiz değil.
Herkese iyi bayramlar.![]()
ozaman hiç seçim olmasın ülkeyi kendini bilmez bir kaç köşe yazarı yönetsin hemde bu memleket kimin kim nerye gidecekkardeşim bu ülkeyi heb beraber kurtardık heb beraber yaşayacagız hükümetlere yekiyi halk verir halk yönetir bir kaç kendini bilmez çapulcular degil şunu unutmayın güzel peygamberimizin dedigi gibi bir ülke neye layıksa öyle yönetilir
bu ülkeyi halk yönetmiyor halk secmiyor bu ülkeyi birkaç kişiler yönetiyor siz hiç kimseyi seçmiyorsunuz seçilmiş kişileri seçiyor ve onun sectigi kişileri seçiyorsunuz türkiye bana göre demokratik bir ülke deyildir
yanıklarda iz bırakmaz
yazdıklarına katılmıyorum.
Ayrıca sen müslümanmısın bilmiyorum ama ne olursan ol dinimize karşı saygılı ol.
daha evvelki partilerinde neler yaptığını çok iyi biliyoruz. kimlerin abd in dibinden ayrılmadığınıda...ayrıca bu ülke bizim. bizim....herhangi bir ülkeye gitmeyiz..ama bazıları sıkışınca soluğu batılı ülkelerde alıyor ne hikmetse...yazdıklarına harfiyen cevap vermeyip aynen iade ediyorum....selametle kal emmim...
600 senelik OSMANLI nın kazanımları nasıl birden uçtu gitti havaya sözde batılılaşma adı altında o çok imrendiğimiz batıdan bize kesinlikle hayır Avrupa birliği yolunda kaydettiğimiz bu kadar ilerleme gösterilen bu kadar çaba nın karşılı nasıl veriliyo gözler görmüyo mu Hoş bu hükümetin Avrupa birliğine girme gibi bi niyetinin olduğunua da inanmıyorum ama Avrupanın batılıların 2 yüzlülüğünü ortaya koyma babında gayretlerini takdirle karşılıyorum verdiğim oylar helal olsun diyorum bize bizden gayrı dost yok kardeşler ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMAN ız Kıyamete kadar MÜSLÜMAN kalacağız ALLAH ın izni ve Keremi ile (Olmayanlar ve olmak istemeyenler)müstesna
Fatih Altaylı en sevdiğim köşe yazarıdır yazdıklarını beyeniylen okurum genelde
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri