silindi
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
silindi
Konu ibalaban tarafýndan (03-10-2015 Saat 23:59 ) deðiþtirilmiþtir.
doðrularý herkes söyler ama doðrularý herkes yaþayamaz...yazýlanlar % 1000 doðru ancak bunu yazan kiþi Fatih Altaylý olunca....neyse...selametle
bunu zaten fatih altaylýdan baþka birkaç yazar daha yazabilir. ben bu yazýlanlarýn hiçbirine katýlmýyorum. kendi dininden bukadar korkan birmillet dünyanýn baþka hiçbiryerinde dah yoktur yazýklar olsun.
Dünyanýn hiçbir milletide sizin gibi kendi devletini ele geçirip, ortaçað karanlýðýna götürmek istemiyor. Madem bu kadar meraklýsýnýz din devletine gidin istediðiniz Ýslam ülkesinden birinde yaþayýn. Yoook siz oralara gitmezsiniz. Adýmýný dýþarý atan ya ABD'ye ya da AB ülkelerinden birine sýðýnýrsýnýz. Bu ülkede þimdiye kadar kimse dininden korkmadý ama sizlerin sayesinde epey hýristiyanlaþtýrmalar oldu. Ezberlediðiniz iki kelimeyi int kahvelerinden burda yazamýcak kadar bilgi yoksunu karacahiller ordusu; sizin buralara ne amaçla geldiðinizi biliyorum. Bu ülke elden gitmez; ancak sizler gidersiniz. Biliyorsunuz zor kapýdan girince, sizlerde din ve imanýn bacadan çýktýðýný çooook gördük. Týpký Kurtuluþ Savaþý'ndaki Konya müftüsünün Yunanlýlara sýðýnýpta adýný Hacý Ýliyadis olarak deðiþtirdiði gibi. Sizler Hacý Ýliyadis'in torunlarý olduðunuz için yazdýklarýnýza pek þaþýrmýyorum. Aklýnýzý baþýnýza alýn bu ülke öyle sandýðýnýz gibi sahipsiz deðil.
Herkese iyi bayramlar.![]()
ozaman hiç seçim olmasýn ülkeyi kendini bilmez bir kaç köþe yazarý yönetsin hemde bu memleket kimin kim nerye gidecekkardeþim bu ülkeyi heb beraber kurtardýk heb beraber yaþayacagýz hükümetlere yekiyi halk verir halk yönetir bir kaç kendini bilmez çapulcular degil þunu unutmayýn güzel peygamberimizin dedigi gibi bir ülke neye layýksa öyle yönetilir
bu ülkeyi halk yönetmiyor halk secmiyor bu ülkeyi birkaç kiþiler yönetiyor siz hiç kimseyi seçmiyorsunuz seçilmiþ kiþileri seçiyor ve onun sectigi kiþileri seçiyorsunuz türkiye bana göre demokratik bir ülke deyildir
yanýklarda iz býrakmaz
yazdýklarýna katýlmýyorum.
Ayrýca sen müslümanmýsýn bilmiyorum ama ne olursan ol dinimize karþý saygýlý ol.
daha evvelki partilerinde neler yaptýðýný çok iyi biliyoruz. kimlerin abd in dibinden ayrýlmadýðýnýda...ayrýca bu ülke bizim. bizim....herhangi bir ülkeye gitmeyiz..ama bazýlarý sýkýþýnca soluðu batýlý ülkelerde alýyor ne hikmetse...yazdýklarýna harfiyen cevap vermeyip aynen iade ediyorum....selametle kal emmim...
600 senelik OSMANLI nýn kazanýmlarý nasýl birden uçtu gitti havaya sözde batýlýlaþma adý altýnda o çok imrendiðimiz batýdan bize kesinlikle hayýr Avrupa birliði yolunda kaydettiðimiz bu kadar ilerleme gösterilen bu kadar çaba nýn karþýlý nasýl veriliyo gözler görmüyo mu Hoþ bu hükümetin Avrupa birliðine girme gibi bi niyetinin olduðunua da inanmýyorum ama Avrupanýn batýlýlarýn 2 yüzlülüðünü ortaya koyma babýnda gayretlerini takdirle karþýlýyorum verdiðim oylar helal olsun diyorum bize bizden gayrý dost yok kardeþler ELHAMDÜLÝLLAH MÜSLÜMAN ýz Kýyamete kadar MÜSLÜMAN kalacaðýz ALLAH ýn izni ve Keremi ile (Olmayanlar ve olmak istemeyenler)müstesna
Fatih Altaylý en sevdiðim köþe yazarýdýr yazdýklarýný beyeniylen okurum genelde
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri