Alýntý DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
ibalaban dostum cok güzel konu paylaþýmý icin teþkkürler ama bu sözleri aldýgýn yerin kaynagýnýda alt tarafa yazarsan daha iyi olur.. tartýþmalar olabilir saygýlar..
Sen kafaný yorma arkadaþým ben 27 yýllýk sýnýf öðretmeniyim artýk neyi savunacaðýmýzý þaþýrdýk. Sizde tedirginsiniz. Atatürk'ü savunmaktan, adýný söylemekten, rozetini takmaktan korkar olduk. Ben büyük önderimi bu bayraðý ve vatan sýnýrlarýný savunamayacaksam dökülen kanlara yazýk olmaz mý? Onlarýn kemikleri sýzlamaz mý? Çanakkale'de þehit düþmüþ bir þehidimiz kalkýpta yuh size ben bu emperyalistleri geçirmemek için kanýmý akýttým yaþama veda ettim sen onlara topraklarýmýzý satmýþsýn, ekonominin büyüklerini onlara kaptýrmýþsýn derse ben ne derim? Ulusal Kurtuluþ Savaþýnda kanýný akýtan þehit düþen bir vatan þehidimiz ben bunlarý denize dökene kadar kovaladým denize döktüm sen bu ülkeyi parselleyip sattýn. derse ben ne derim. Her Türk evladý Önce Çanakkaleyi gezecek görecek (turist gibi deðil), Ankara'da 1. Meclis Binasýný oradan 2. meclis Binasýný gezecek görecek, sonra da Anýtkabiri gezecek görecek. Ondan sonra Bu vatanýn, bu ayyýldýzlý bayraðýn, Atatürk'ün deðerini anlayacak. Bu topraklarda özgürce yaþadýðý ve özgürce vataný kurtaran büyük önder Atatürk'e dil uzattýðý için içi sýzlayacak. Ben hergün sýnýfýma girdiðimde 10. yýl marþý, Atatürk'ün Gençliðe Hitabesi'ni bilgisayardan dinletiyorum. Hiç olmazsa görevimi böyle yerine getirmeye çalýþýyorum. Yukarýdaki alýntý yazý Atatürk'ün kendi sözleridir. Ayrýca bende ayný þeyleri, sende ayný þeyleri söyler, söylerdik.