konuþma tarzýný ve forum kurallarýný öðrenmen için eminim 1 hafta süre sana yeter yok öðrenemem dersen bi daha düþünürüz!!!!
yazdýðý mesajlar:
"Bu çihaz benim için beþ para etmez bide yok satýyo millet kendini vazla reklamlara kaptýrdý oda ne istediðini bilmiyo garibim 2 maça bakýcak 300 ytl bayýlacak sevgili vatandaþlarým kendinize gelin kendinize daða önce cine 5 vardý noldu tele on vardý noldu sansui vardý noldu bi maça bakýcan bitince sonuçlarýný zaten bütün tv ler özet veya tekrarýný yayýnlýyorlar hemen izlemesen ölürmüsün yani bu millet eþek olursa semer vuran çok olur çok............."
"
Slm arkadaþlar bi ara aziz nesin bu millet aptal demiþti de herkes mana buldu ama ben artýk bulmuyorum haklý çünkü iþ yerimde 10 adet d-smart sattým bi daða bulamadým yok satýyoz günde 50 kiþi sorar hale geldi hiç güzel bi sistem deðil aslýnda kanal taþýmasý yok avrupa uydusunda az kanal çekiyo þifrede kýrmýyo bir iki maç için bu çihazlarý almalarý bence salaklýk bu millet kaþýndýkca daha çok d-smartlar çýkar.........."

Teþekkur:
Beðeni:

Yer imleri