Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Yýlbaþý Kutlamalarý Bize Göre Bi Alýþkanlýk mý ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon2 Yýlbaþý Kutlamalarý Bize Göre Bi Alýþkanlýk mý ?

Evet arkadaþlar yýlbaþý kutlamalarý kültürel yozlaþma olarak adlandýralabilir mi ? Yorumlarýnýzý bekliyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki kardeþ ne iþimiz var noelle yýlbaþýyla bizimde örf ve adetlerimiz var bayramlarýmýz kadir gecemiz kandillerimiz cumalarýmýz var biz ler örf ve detlerimizle bunlara baðlýyýz býrakalýmda yýlbaþýlarý hristiyanlar kutlasýnlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Mehmet Kaynaklý Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tabiki kardeþ ne iþimiz var noelle yýlbaþýyla bizimde örf ve adetlerimiz var bayramlarýmýz kadir gecemiz kandillerimiz cumalarýmýz var biz ler örf ve detlerimizle bunlara baðlýyýz býrakalýmda yýlbaþýlarý hristiyanlar kutlasýnlar
    Bende öyle düþünüyorum ama bizim düþüncemizin aksini iddaa edenler de var.

Onlarýnda düþüncelerini almak lazým diye düþünüyorum, Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende öyle düþünüyorum ama bizim düþüncemizin aksini iddaa edenler de var.

Onlarýnda düþüncelerini almak lazým diye düþünüyorum, Saygýlar.

hýmmm haklý olabilirsin :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben sizinle ayný fikirde deðilim. Burada kutlanan insanlarýn kendilerine iyi þeyler getireceklerine inandýklarý yeni bir yýlýn baþlangýcý. Buna yabancýlarýn adetleri gibi bakmamalýyýz. Elhamdülüllah müslümanýz. Tabiiki bizim olan dini bayramlarý en güzel þekilde kutlayacaðýz. Yeni yilin kutlanmasýný yalnýz hýrýstiyanlara aitmiþ gibi algýlamamak gerekir. Biliyorsunuz matbaa günah diye Osmanlýya yanýlmýyorsam 200 sene sonra girmiþtir. DOlayýsýyla bazý þeylere dini yönden bakmamamýz gerekir diye düþünüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kemal Turan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben sizinle ayný fikirde deðilim. Burada kutlanan insanlarýn kendilerine iyi þeyler getireceklerine inandýklarý yeni bir yýlýn baþlangýcý. Buna yabancýlarýn adetleri gibi bakmamalýyýz. Elhamdülüllah müslümanýz. Tabiiki bizim olan dini bayramlarý en güzel þekilde kutlayacaðýz. Yeni yilin kutlanmasýný yalnýz hýrýstiyanlara aitmiþ gibi algýlamamak gerekir. Biliyorsunuz matbaa günah diye Osmanlýya yanýlmýyorsam 200 sene sonra girmiþtir. DOlayýsýyla bazý þeylere dini yönden bakmamamýz gerekir diye düþünüyorum.
    Sende kendine göre haklýsýn usta amma Noel baba ,Ve yýlbaþý gecesi Hz. Ýsa ' nýn doðum günü yani milatdýr. Bunu biz din haline getirmedik zaten baþlý baþýna bi din olgusudur Yýlbaþý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bu hristiyanlar Ýsa(a.s) Þam'a inecek sözünü çama inecek anlayaýp,böyle uyduruk þeyler yapýyorlar.Hem ormanlarýn korunmasý için bas bas baðýrýyoruz.Ama yýlbaþý gelince bi çamdan biþey olmaz diyoruz. Peygamber Efendimiz(a.s)'ýn bi hadisi þerifi var.Diyor ki:"Öyle bir zaman gelecek ki,ümmetim ehl'i küfürün adým adým takip edecek.Hatta kertenkele yuvasýna bile girseler oraya da girmeye çalýþacaklar." Görüldüðü gibi þu an bu durumdayýz.Lütfen kültür yozlaþmasýna izin vermeyelim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Boþ verin ya hindiler düþünsün tartýþsýn bu konuyu kellesi kesilecek olan onlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

küçük yaþlardaki çocuklara küçük yaþta baþlayarak hem okulda hem kreþlerde yýlbaþý kutlamasý balosu özel kýyafetler giydirerek eðitim veriliyor bu bizim ayýbýmýz!!
    Alýþkanlýktan ziyade bir yaþam felsefesi olmuþ durumda noel babasýz çam aðaçsýz birþey yapamýyoruz ramazan bayramýmýzdan kurban bayramýmýzdan daha çok ilgi görüyor gerçekten üzücü bir hadise
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    küçük yaþlardaki çocuklara küçük yaþta baþlayarak hem okulda hem kreþlerde yýlbaþý kutlamasý balosu özel kýyafetler giydirerek eðitim veriliyor bu bizim ayýbýmýz!!
    Alýþkanlýktan ziyade bir yaþam felsefesi olmuþ durumda noel babasýz çam aðaçsýz birþey yapamýyoruz ramazan bayramýmýzdan kurban bayramýmýzdan daha çok ilgi görüyor gerçekten üzücü bir hadise
    selametle
    Evet usta batýlýlar bize dinimizi unutturup bizi örf ve adetlerimizden uzaklaþtýrmaya çalýþýyorlar, kendileri 5 yaþýnda Ýncil 'i ezberletiyorlar ,kilisede evleniyorlar ama bizi dinsizliði aþýlamaya çalýþýyorlar. Oyuna gelmeyelim arkadaþlar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri