Evet arkadaþlar yýlbaþý kutlamalarý kültürel yozlaþma olarak adlandýralabilir mi ? Yorumlarýnýzý bekliyorum.![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet arkadaþlar yýlbaþý kutlamalarý kültürel yozlaþma olarak adlandýralabilir mi ? Yorumlarýnýzý bekliyorum.![]()
tabiki kardeþ ne iþimiz var noelle yýlbaþýyla bizimde örf ve adetlerimiz var bayramlarýmýz kadir gecemiz kandillerimiz cumalarýmýz var biz ler örf ve detlerimizle bunlara baðlýyýz býrakalýmda yýlbaþýlarý hristiyanlar kutlasýnlar
Ben sizinle ayný fikirde deðilim. Burada kutlanan insanlarýn kendilerine iyi þeyler getireceklerine inandýklarý yeni bir yýlýn baþlangýcý. Buna yabancýlarýn adetleri gibi bakmamalýyýz. Elhamdülüllah müslümanýz. Tabiiki bizim olan dini bayramlarý en güzel þekilde kutlayacaðýz. Yeni yilin kutlanmasýný yalnýz hýrýstiyanlara aitmiþ gibi algýlamamak gerekir. Biliyorsunuz matbaa günah diye Osmanlýya yanýlmýyorsam 200 sene sonra girmiþtir. DOlayýsýyla bazý þeylere dini yönden bakmamamýz gerekir diye düþünüyorum.
arkadaþlar bu hristiyanlar Ýsa(a.s) Þam'a inecek sözünü çama inecek anlayaýp,böyle uyduruk þeyler yapýyorlar.Hem ormanlarýn korunmasý için bas bas baðýrýyoruz.Ama yýlbaþý gelince bi çamdan biþey olmaz diyoruz. Peygamber Efendimiz(a.s)'ýn bi hadisi þerifi var.Diyor ki:"Öyle bir zaman gelecek ki,ümmetim ehl'i küfürün adým adým takip edecek.Hatta kertenkele yuvasýna bile girseler oraya da girmeye çalýþacaklar." Görüldüðü gibi þu an bu durumdayýz.Lütfen kültür yozlaþmasýna izin vermeyelim.
Boþ verin ya hindiler düþünsün tartýþsýn bu konuyu kellesi kesilecek olan onlar.![]()
küçük yaþlardaki çocuklara küçük yaþta baþlayarak hem okulda hem kreþlerde yýlbaþý kutlamasý balosu özel kýyafetler giydirerek eðitim veriliyor bu bizim ayýbýmýz!!
Alýþkanlýktan ziyade bir yaþam felsefesi olmuþ durumda noel babasýz çam aðaçsýz birþey yapamýyoruz ramazan bayramýmýzdan kurban bayramýmýzdan daha çok ilgi görüyor gerçekten üzücü bir hadise
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Evet usta batýlýlar bize dinimizi unutturup bizi örf ve adetlerimizden uzaklaþtýrmaya çalýþýyorlar, kendileri 5 yaþýnda Ýncil 'i ezberletiyorlar ,kilisede evleniyorlar ama bizi dinsizliði aþýlamaya çalýþýyorlar. Oyuna gelmeyelim arkadaþlar.![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri