REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Katılımcı sayısı
1039. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

89 8.57%
  • Hayır

950 91.43%
Sayfa 3/15 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
150 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: 2007 Yılının Son Anket Konusu Asgari Ücrete Verilen Zam Size Göre Yeterlimi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hassan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yukarıdaki sitemleri okudum ARKADAŞLAR KENDİMİZE GELELİM. KİM KİMİ ZORLA ÇALIŞTIRIYOR. BEGENMEZSE MAAŞINI CALIŞMASIN KİM NERDE FAZLA VERİYORSA ORAYA GİTSİN. ASLINDA BEN BU ASGARİ ÜCRETİN DEVLET TARAFINDAN BELİRLENMESİNEDE KARŞIYIM HER İŞVEREN KENDİSİ BELİRLESİN. 15 20 YTL ZAM OLURMU DİYENLER VAR BİR KİŞİ İÇİN DEGİL TURKİYE GENELİNDE MALİYETİ HÜKÜMETE NE OLDUGUNU BİLİYORMU ACABA GÖNÜL İSTERKİ 1000 YTL OLSUN AMA İMKANLAR BU KADAR VARDA VERMİYORLARMI BEN ESKİ GÜNLERİDE BİLİRİM ASKARI ÜCRETİN 67 İLA 80 DOLAR OLDUGU GÜNLERİ 350 DOLARIN ÜSÜTÜNE DAYANDI. ŞİMDİ AYAGA HOPLAYAN KİŞİLER CUMHUR BAŞKANLIGI DÖENEMİNDE MECLİS TE ARIZA CIKARAN VEKİLLER VE DESTEK VERENLER ONLARA SORMAK LAZIM ÜLKE SECİME GİDEREK NE KADAR ZARAR VERDİKTİRDİLER TÜRKİYEYE UNUTMASINLAR NE OLDU SECİM GENE OLAN OLDU. ZORLAMAYLA BASKIYLA ASMAYLA DARBEYLE HALKI SUSTURAMAZSIN. ARTIK GERCEKLERİ GÖRELİM HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN BU GÜN TÜRK TELEKOMDA CALIŞAN LAR ORTALAMA 1500 YTL CİVARI ALIYORLAR VEDE GREVE GİTTİLER ZAM ALABİLMEK UGRUNA 400 NOKTADA KABLOLAR KESİLDİ MİLLİ SERVETİMİZ MAFFOLDU. HERKES ADAM GİBİ MEMLEKET İCİN CALIŞSA ŞİMDİ ASKARİ ÜCRET 1000 YTL VEDE ÜZERİ OLURDU.

imkanları bu kadar demişsin ii güzel
    söylenecek çok şey varda olmuyor işte...nerelere paralar savruluyor kim bilir.yılbaşı kutlamaları için şehidimiz varken eğlence yapılamaz deniyor (buna bende katılıyorum) bir yandanda devlet televizyonunda eğlencelere daha önceki dönemlerde harcanmamış paralar harcanmaya başlıyor tarkana 750bin dolar sibel cana 250bin ytl daha sayamadığım kaç kişiye muslukları sonuna kadar açanlar milleti kömür yardımına muhtaç bırakanlar yine aynı kişiler bu nasıl bir çelişkidir anlamıyorum.Unutmayın ekonomisi dışa bağlı olan bir devlet asla bağımsızlıktan bahsedemez.

neymiş bekar olana şukadar 1 çocuğu olana şukadar 2 çocuğu olana bu kadar hepsinin arasındada 5-6ytl fark sanki bayağı bir fark varmış gibi..böyle saçmalık mı olur yahu benim belli bir emeğim vardır benim emeğim bekar veya evli olmam arasında kalamaz ben taş kırıyorsam o da taşkırıyorsa o zaman aramızda fark olmamalı bunların hepsi göz boyama.Arakadaşım sende 450 ytl maaşla 250-300 hatta 400 kira veriyor olsaydın anlardın ozaman bu işçinin isyanını sitemini.bir baba okula giden çocuğuna harçlık veremeyecek kadar muhtaç duruma düşürülüyorsa ve sen hala bu işçinin sitemini anlamıyorsan daha ne diyeyim.bir yerde milyarlı düğünler yapmalar mercedesler almalar bir yerde sorun varsa benim bildiğim yöneticilerde bu sorumluluğu üstlendiğini göstermelidir.yaptıkları ve yapacakları ile.niyetim şu parti bu parti değil başta başka parti olupta aynı şeyi yapsaydı aynısı yine yazardım.beni böyle yargılayın.
    Konu slaytt00 tarafından (29-12-2007 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede yeterli değil
    insanların bu şartlar altında bu paraya yaşaması zor hemde çok zor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bunu oylamam bile sorulması bile bence doğru değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ücretle geçinmek çok zor ALLAH yardımcımız olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart aynası işdir lafa bakılma arkadaşlar.

Akp'den ancak bu beklenir milleti uyutma içinde ve dünyayı toz benbe içinde göztermeye devam etiyor.bakalım bu mıllet uyuma ne kadar devem etcekkk.selam ve dua ile..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı segah Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Akp'den ancak bu beklenir milleti uyutma içinde ve dünyayı toz benbe içinde göztermeye devam etiyor.bakalım bu mıllet uyuma ne kadar devem etcekkk.selam ve dua ile..
    sakın o uyuyan ve uyutulan siz olmayasınız gercekleri göremediginize göre

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeterli olduğunu belirten 8 adet arkadaşa nasıl ve nerede yeterli olduğuna dair açıklama yapmalarını rica ediyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeterli olduğunu belirten 8 adet arkadaşa nasıl ve nerede yeterli olduğuna dair açıklama yapmalarını rica ediyorum..
    ASGARİ ÜCRET NİYE YETERLİ İŞTE SEBEBLERİ
    Yeterli diyenlerin bir tanesi benim acıklayım sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum fakan ben bu memlekette yaşıyorum her şeyi hükümetlerden devletten bekliyecek kadar da geri degilim sen hiç 25 kuruşu olmayan asgari üçretliyi otobüsten indirilirken bilmem kac para maaş alan bir devlet kartı gösterip on kişiyi belediye otobüsüne bedava bindiren gördünmü ben gördüm cogunuzda görmüştür.peki bir yıl asgari üçretle calışanı hangi sendika bizim falan yerde dinlenme tesisimiz otelimiz var git orada bir hafta cocuklarınla tatil yap sen asgariye calışarak memleket ekonomi,sine faydalı oldun dedi daha sayayımmı buna benzemez neler demekki dengesiz gelir dagılımını hükümetler yapmıyor biz halk olarak böyle derin ve akıllıca düşünmeden takım tutar gibi siyasi görüş tutuyoruz sebebleri araştırmıyoruz.sonrada aynaya bakmadan suclu arıyoruz asıl suclu biz kendimiz bunları görmedigimiz ve göz yumdugumuz için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı özzeko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeterli diyenlerin bir tanesi benim acıklayım sen nerede yaşıyorsun bilmiyorum fakan ben bu memlekette yaşıyorum her şeyi hükümetlerden devletten bekliyecek kadar da geri degilim sen hiç 25 kuruşu olmayan asgari üçretliyi otobüsten indirilirken bilmem kac para maaş alan bir devlet kartı gösterip on kişiyi belediye otobüsüne bedava bindiren gördünmü ben gördüm cogunuzda görmüştür.peki bir yıl asgari üçretle calışanı hangi sendika bizim falan yerde dinlenme tesisimiz otelimiz var git orada bir hafta cocuklarınla tatil yap sen asgariye calışarak memleket ekonomi,sine faydalı oldun dedi daha sayayımmı buna benzemez neler demekki dengesiz gelir dagılımını hükümetler yapmıyor biz halk olarak böyle derin ve akıllıca düşünmeden takım tutar gibi siyasi görüş tutuyoruz sebebleri araştırmıyoruz.sonrada aynaya bakmadan suclu arıyoruz asıl suclu biz kendimiz bunları görmedigimiz ve göz yumdugumuz için
    sen şimdi ne demek istedin ben hiç bir şey anlamadım iyimi konuştun yoksa kötümü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı:
    Orjinal Mesaj Sahibi ercanakman

Alıntı özzeko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaşım öncelikle yazdıklarından pek bir şey anlamadım hem nalına vurmuşsun hemde mıhına.
    yanlız kafama takılan bir cümlen üzerine sana yazıyorum aynaya bakmadan sana bir şey söyleyeyimmi arkadaşım ben hayatımın en güzel yıllarını bağzı hırt lar milleti satsın elimizde doğru düzgün devlet teşekkülü kalmasın bölücülük artsın yabancı ve yeşil sermaye çoğalsın maktuma onu ver oluma gemicik kemal ağbinin oluna yumurta şuna buna mısır işi ülken elden gittim gidiyorum diyor hala ortada bir kaç enayi,işte ben hayatımın en güzel yıllarını bunun için tam 12 senemi güney doğu dağlarında geçirmedim eğer bu günlerde birileri birirlerinden hesap soracaksa inan bana benden daha haklı kimseyi göremiyorum.
    neyse uzetmayada gerek yok sanırım halkını düşünmeyenler gelecekte bunun hesabını vermek zorundalardır.

Sayfa 3/15 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri