Evet
Hayır
bu hükümeti başa getiren %47 düşünsün artık daha ne diyim
Hakikaten Serkan usta ekmeğin fiatını herhalde yanlış yazdın. Sen eğer ayda 600 YTL ile sıyırıyorsan bravo sana. Bir dönem milletvekili olacaksınki ömür boyu vekil maaşı alasın.
bende asgari ücretle çalışmaktayım 2 çocuğum var şimdiden kara kara düşünüyorum bu çocukları nasıl okutacağım diye.karnımızı ailemiz olmasa doyuramayacağız bile bu şartlarda alacağımız maaş 435 ytl milletvekillerinin maaşı en az 8000 ytl aradki uçuruma bir bakın
Bir daha ki seçimde bu hükümet % 70 oyla iktidarı garantiledi. Çünkü bu millet böyle sıktıkça, ezdikçe, süründürdükçe daha çok oy veriyorlar. İktidarı ele geçirdin mi halkı düşünmeyeceksin bas zamı aldığı maddelere verme zammı çalıştığı iş karşılığında bak ozaman oy patlaması nasıl olacak. Türk Miletti olarak çokçabuk kanıyoruz. İktidara sahip olmak isteyenler dinimizin bakçileri oluyorlar. Bu millete bir şeker ver yıllarca ondan yararlan.
yetersiz olmuş şartlar zor geçinmek zor....
askari ücreti 435 ytl yapanlar, İNŞALLAH kendileri bir gün bu tespit ettikleri ücretle geçinmek zorunda kalsınlar.... AMİN...
asgari ücretin 4 kişilik bir aileyi geçindirebileceği kadar zam yapılacak denmişti
ama yapılmadı verdikleri zamla bence geçinebilmek imkansız
Konu BLADE01 tarafından (30-12-2007 Saat 17:39 ) değiştirilmiştir.
0.50 kuruş zaten 50 ykr eder.Bende yanlış yok eski para ile 500 bin lira .Benim neden ekmegin fiyatından haberim olmasın adama bak ya ne ile sucluyor
Gunde 5 ekmek alsak 75 ytl ayda yaptıgını söyledim neresi yanlış bunun
Konu Admin tarafından (30-12-2007 Saat 17:44 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri